Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı - Son Dakika
Spor

Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı.

28.06.2013 20:51

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları düzenlenen törenle açıldı.

Samsun Kurtuluş Yolu'nda gerçekleştirilen açılış törenine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, sporcular ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, "Samsun'da 08 ve 12 yaş arası gençlerimizi sağlık taramasından geçireceğiz. Bu faaliyetimize Tekkeköy ilçemizden başladık. Onları mümkün oldukça spora yönlendireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Samsun'un tümünde yaz spor okulları faaliyeti başlatılıyor. Özellikle gençlerimiz yoğun bir eğitim ve öğretim yılı sonunda yaz tatillerini sağlıklı birer birey olarak geçirmelerini, sağlıklı yaşam adına spor yapmalarını önemsiyoruz" dedi.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın önemli projelere imza attığını belirterek, "Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, için projeler yürütmekteyiz. Amacımız, spora yönlendirerek, sağlıklı, vatanını ve milletini seven, erdemli ve elit sporcular yetiştirmektir. Bu bağlamda bakanlığımızdan aldığımız büyük güç ve Valimiz Hüseyin Aksoy'un destekleriyle 7'den 70'e herkesi kapsayacak sportif ve kültürel alanda projeler hayata geçiriliyor ve geçirilecektir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından bazı alanlarda spor yapan gençler katılımcılara çeşitli gösterilerde bulundular. Ardından 2013 yılında okul spor faaliyetleri ve federasyon faaliyetlerinde derece yapan 150 sporcuya Vali Hüseyin Aksoy tarafından ödülleri ve hediyeleri verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yaz Spor Okulları Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement