Yanlış Semyonov Milli Takıma Çağırıldı! - Son Dakika
Spor

Yanlış Semyonov Milli Takıma Çağırıldı!

Yanlış Semyonov Milli Takıma Çağırıldı!

Rusya Milli Takımı'nın teknik direktörü Fabio Capello, Ermenistan’la oynanacak hazırlık maçı için açıkladığı kadroya yanlış Andrei Semyonov’u davet etti.

19.02.2014 21:51

2014 Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde, 5 mart tarihinde Ermenistan ile bir hazırlık maçı yapacak olan Rusya Milli Takımı'nın aday kadrosunu açıklayan İtalyan teknik adam Fabio Capello, oldukça komik bir hataya imza attı. Rusya'da sıkça rastlanan Semyonov soyadına sahip iki futbolcuyu birbirine karıştıran Capello, yanlış Semyonov'u milli takıma davet etti. Rusya 3. Ligi'nde mücadele eden Lokomotiv Moskova'nın PAF takımında görev yapan defans oyuncusu Andrei Igorevich Semyonov, bugün Rusya Futbol Federasyonu'ndan gelen teklifle ufak çaplı bir sürpriz yaşadı. Çünkü A milli takıma çağırılmıştı. Ancak federasyon aslında, Rusya Premier Ligi'nde, Terek Grozny formasını giyen, 24 yaşındaki Andrei Sergeyevich Semyonov'u milli takıma davet etmek istemişti. Hata kısa sürede anlaşıldı ve iki oyuncuya da gerekli bildirim yapıldı.

Yanlışlıkla federasyondan davet alan Andrei Semyonov yaptığı açıklamada "Takım arkadaşlarım, milli takıma çağırıldığımı söylediklerinde pek inanmadım ama resmi evrağı görünce ufak bir kutlama yaptık, maalesef olayın iç yüzü ortaya çıktı. 21 yaş altı takımında birkaç kez oynamıştım, bu da benim için bir rüya olurdu" şeklinde konuşurken, olayın açığa çıkmasından sonra resmi çağrıyı alan Terek Grozny'li Andrei Semyonov, oynaması halinde bu gururu ilk kez yaşayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yanlış Semyonov Milli Takıma Çağırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement