Yalova Grubunu 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü Şampiyon Tamamladı - Son Dakika
Spor

Yalova Grubunu 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü Şampiyon Tamamladı

Yalova Grubunu 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü Şampiyon Tamamladı

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Küçük Kızlar Grup Müsabakalarına Yalova etabını Kocaeli 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü şampiyon tamamladı.

03.05.2014 18:25

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Küçük Kızlar Grup Müsabakalarına Yalova etabını Kocaeli 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü şampiyon tamamladı. 1-3 Mayıs tarihleri arasında 90. Yıl Spor Salonunda oynanan müsabakayı da 3-0 kazanan 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü şampiyon olarak yarı finallere adını yazdırdı.

Küçük Kızlar Grup Müsabakaları Yalova etabında ev sahibi sıfatıyla Acarspor, Eskişehir'den Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, Bilecik'ten Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü ve Kocaeli'nden 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü mücadele etti.

1 Mayısta start alan müsabakalar 3 Mayısta oynanan son gün karşılaşmaları ve kupa töreni ile son buldu. 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirilen organizasyonda turnuvayı dördüncü sırada bitiren Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü'ne kupa ve madalyasını Yalova Bölgesi Gözlemcisi Uğur Okumuş verdi. Ev sahibi sıfatıyla müsabakalarda mücadele ederek üçüncü olan Acarspor'a ise kupasını Yalova Bölgesi Ulusal Voleybol Hakemi Vijdan Yener Karagöl takdim etti. İkinci olma başarısı gösteren Eskişehir temsilcisi Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanı Mehmet Yörük tarafından verildi.

Bütün maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaşan Kocaeli 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü oyuncuları kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selma Alaçatlı'nın elinden aldı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova Grubunu 23 Nisan İlkokulu Spor Kulübü Şampiyon Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement