Yalova'da 80 Trilyonluk Yatırım İçin Spor Camiasının Fikri Alınacak - Son Dakika
Spor

Yalova'da 80 Trilyonluk Yatırım İçin Spor Camiasının Fikri Alınacak

Yalova\'da 80 Trilyonluk Yatırım İçin Spor Camiasının Fikri Alınacak

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Spor Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde yapacakları 80 milyon liralık spor yatırım için amatör kulüp yöneticilerine çağrıda bulundu.

01.03.2014 18:53

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Spor Bakanlığı ile yapılan protokol çerçevesinde yapacakları 80 milyon liralık spor yatırım için amatör kulüp yöneticilerine çağrıda bulundu.

80 milyonluk yatırımda teklife açık olduklarını belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, "Bir araya geldiğimizde spor camiasıyla daha önce paylaştım. Her ne kadar şu an yeni bir lokali devreye sokuyorsak da Yalova son 3-5 ayda ciddi bir fırsat yakaladı. Spor Bakanlığı ile yaptığımız protokol sonucu Yalova'ya 80 Milyon liralık spor yatırımı kazandıracağız. O yatırımı kazandırırken spor camiasının içerisinde olan arkadaşlarımızın önerileriyle en güzel yatırımları yapmak istiyoruz. Böyle bir fırsatı her zaman bulamayız. Hakemler, antrenörler, sporcular kısaca bu camiada kimler varsa en uygun fiziki yatırımların yapılması için bir planlama yapacağız. İlk defa bu kadar ciddi yatırımlar yapılacak. Mayıs ayının sonuna kadar vaktimiz var. O zamana kadar bütün camia önerilerini dile getirsin ki planlamalar tamamlansın. Ondan sonra işin ihale süreci ve proje detayları başlayacak ve geri dönüşü olmayacak. Yalova'nın çok uzun süre spor ihtiyacını karşılayacak spor yatırımlarını yapma şansımız var. Çünkü protokol gereği 79 Milyonluk spor yatırımı yaparsak kabul edilmeyecek. Mutlaka 80 milyonluk yatırım olmak zorunda. Bu da ciddi bir fırsat olacak. Hakemlerimizin bu noktası eskiden daha yetersizdi bir nebze olsun büyüttük. Yeni tesis imkanlarımızla daha modern bir mekan yapılarak buralarında farklı amaç ve ihtiyaçlarla kullanılacağını temenni ediyorum" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalova'da 80 Trilyonluk Yatırım İçin Spor Camiasının Fikri Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement