Wuhan Three Towns, Urawa Red Diamonds ile berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Wuhan Three Towns, Urawa Red Diamonds ile berabere kaldı

Wuhan Three Towns, Urawa Red Diamonds ile berabere kaldı

Çin Ligi Şampiyonu Wuhan Three Towns, Asya Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Urawa Red Diamonds'ı kendi evinde ağırladı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Wuhan'ın gollerini Zhang Xiaobin ve Davidson atarken, Urawa Red Diamonds'ın gollerini Bryan Linssen ve Jose Kante kaydetti.

20.09.2023 21:57

Çin Ligi Şampiyonu Wuhan Three Towns, Asya Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Urawa Red Diamonds'ı kendi evinde ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Tarihinde ilk kez Asya Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren Çin şampiyonu Wuhan, turnuvanın son şampiyonu Japon ekibi Urawa Red Diamonds karşısında 2 kez öne geçtiği mücadelede 1 puanla sahadan ayrıldı. Wuhan'ın golleri 10'uncu dakikada Zhang Xiaobin ve 62'nci dakikada Davidson'dan gelirken, Urawa Red Diamonds'ın gollerini 55'inci dakikada Bryan Linssen ve 90+4'üncü dakikada Jose Kante kaydetti.

Brezilya, Arjantin, Portekiz gibi önemli ligleri de yayınlanan D-Smart ve D-Smart GO'da Asya Kupaları heyecanını sezon boyunca ekranlara taşıyacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Wuhan Three Towns, Urawa Red Diamonds ile berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement