West Ham'dan Lescott'a Teklif - Son Dakika
Spor

West Ham'dan Lescott'a Teklif

West Ham'dan Lescott'a Teklif

West Ham United, savunmasında yaşadığı sorunları Beşiktaş'ın da istediği Joleon Lescott ile çözmeyi hedeflerken tecrübeli stoper şimdilik beklemede.

13.01.2014 15:36

Geçtiğimiz hafta sonu Cardiff'i deplasmanda 0-2 yenerek nefes alan West Ham United'da savunma hattındaki sıkıntılar sürerken bu bölgeye kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu arayışı da devam ediyor.

Bu doğrultuda Manchester City ile olan kontratı sezon sonunda bitecek olan Joleon Lescott'a haftalık 90 bin sterlin teklif eden kulüp, 3.5 yıllık kontrat süresince alt lige düşmeleri halinde ise bu bedeli haftalık 70 bin sterlin'e düşürmeyi önerdi.

34 yaşındaki tecrübeli savunmacı Lescott ise bu teklifi henüz ciddi şekilde değerlendirmeye almazken daha yüksek hedefler için oynayan kulüplerin kendisini istemesini bekliyor. Kulübü Manchester City'de dördüncü stoper seçeneği durumuna düşen İngiliz milli oyuncu, sezonun ikinci yarısında düzenli şekilde forma bulacağı bir kulübe giderek kariyerinin son Dünya Kupası seyahatini elde etmeyi amaçlıyor.

Manchester City menajeri Manuel Pellegrini de stoperleri Vincent Kompany, Martin Demichelis ve Matija Nastasic'in yakın zamanda sakatlık sorunları yaşamasından ötürü Lescott'ı elden çıkarmak noktasında hiç aceleci değil: "Ocak transfer dönemi kapandığında ne olduğunu hepimiz göreceğiz. Joleon [Lescott] şimdilik bizimle birlikte."

Beşiktaş'ın da ilgilendiği bilinen oyuncu için yakın zamanda bir gelişme yaşanması, bu şartlar altında düşük bir olasılık olarak görünüyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor West Ham'dan Lescott'a Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement