West Bromwich Lugano'ya Duacı: 1-1 - Son Dakika
Spor

West Bromwich Lugano'ya Duacı: 1-1

West Bromwich Lugano\'ya Duacı: 1-1

İlk yarının son dakikalarına doğru yediği golle geriye düşen West Bromwich, Fenerbahçeli eski oyuncu Diego Lugano'nun 75. dakikadaki sayısıyla 1 puanı kurtardı.

21.01.2014 11:15

İngiltere Premier Lig'in 22. hafta kapanış mücadelesinde West Bromwich Albion, sahasında Merseyside ekibi Everton'ı ağırladı.

Mücadelenin ilk tehlikeli atağı konuk ekip Everton'dan geldi. 5. dakikada Leon Osman'ın kullandığı serbest vuruşta, Lukaku ceza sahası dışı sol çaprazından sert bir şut gönderdi ancak top az farkla dışarı çıktı.

17. dakikada bu sefer Mirallas ile tehlikeli gelen konuk ekipte, McCarty'nin ceza sahası çizgisi üzerinden gelişine vuruşunda kaleci Ben Foster kalesinde gole izin vermedi.

30. dakikada son haftaların en tartışılan isimlerinden olan Anelka'nın pasında West Bromwich'te Gera, kaleyi cepheden gören bir pozisyonda güzel bir şut çıkardı ancak kaleciyi geçmeyi başaramadı.

41. dakikada Lukaku'nun kafayla indirdiği topta Mirallas, penaltı noktası üzerinde düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Devre Everton'un üstünlüğüyle tamamlandı.

LUGANO YİNE AFFETMEDİ

50. dakikada beraberlik için yüklenen West Bromwich'te Gera'nın pasına iyi hareketlenen Morrison, müsait açıdan yaptığı vuruş kalecinin üzerine gitti.

65. dakikada Anichebe'nin kafa pasında ceza sahasına süzülen Morrison, sert vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.

75. dakikada ev sahibi ekip aradığı golü Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Diego Lugano ile buldu. Morrison'un ortasında altıpasın içinde iyi yükselen Uruguaylı oyuncu, kaleciyi mağlup ederek skora denge getirdi: 1-1

77. dakikada Morrison'un ortasında bu sefer kafayı vuran isim Berahino oldu. Ancak Howard, şık bir hamleyle topu kornere çeldi.

Kalan dakikalarda taraflar gol girişimleri sonuç vermeyince, mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor West Bromwich Lugano'ya Duacı: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement