Wenger Neşteri Vuruyor! - Son Dakika
Spor

Wenger Neşteri Vuruyor!

Wenger Neşteri Vuruyor!

İngiltere Premier Lig takımları mevcut sezonun bitmesine henüz 11 hafta olmasına rağmen yeni sezon için harıl harıl çalışıyor.

01.03.2016 20:39

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımları mevcut sezonun bitmesine henüz 11 hafta olmasına rağmen yeni sezon için harıl harıl çalışıyor.

İşte Ada basınında Premier Lig ekipleri için çıkan yeni sezon haberleri...

Hafta sonu Old Trafford'ta oynanan Arsenal maçında ilk kez Manchester United forması ile bir Premier Lig maçına çıkan ve attığı 2 golle maçın adamı seçilen 1997 doğumlu genç futbolcu Rashford, çabasının karşılığını maddi olarak da almak üzere.

Manchester United kulübü genç futbolcunun sözleşmesini haftalık 15 bin pound karşılığında yenilemek istiyor. (The Sun)

Premier Lig'de bu sezon başarısız bir sezon geçiren Chelsea ise teknik direktörlük için Conte'de karar kılmış gibi görünüyor. Daily Express'e göre İtalyan teknik adamla 3 yıllık 18 milyon pound değerinde bir sözleşme imzalanacak.

Liverpool'da ise Klopp sezon sonu takıma neşter vurmayı planlıyor. Daha rekabetçi bir takım yaratmak isteyen Klopp, Mignolet ve beklediği verimi alamadığı Benteke ile yollarını ayırabilir. Götze, Zielinski ve Leicester forması giyen Chilwell Liverpool forması giymeye aday isimler. (Daily Telegraph)

Şampiyonluk için Leicester ve Tottenham'la çekişen Arsenal'de ise gelecek yaz yaprak dökümü yaşanacak gibi duruyor. Gibbs, Arteta, Flamini, Rosicky ve Debuchy ile devam etmeme kararı alan Wenger, yeni bir kadro çekirdeği oluşturmak için 75 milyon pound ayırdı. (Daily Mail)

Stoke City ise Begoviç'i Chelsea'ye sattıktan sonra kalesini emanet ettiği ve inanılmaz verim aldığı 22 yaşındaki genç kalecisi Jack Butland'ın haftalığını 2 katına çıkararak 50 bin pound kazanacağı yeni bir kontrat imzalamaya hazırlanıyor. (Daily Mirror)

Galatasaray kariyeri sonrası kulüp bulmakta zorlanan Emmanuel Eboue, bir süredir deneme antrenmanlarına çıktığı Sunderland ile sözleşme imzalayabilir. (Sunderland Echo)

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Wenger Neşteri Vuruyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement