Wanda Nara'nın Maxi Lopez'e Son Darbesi - Son Dakika
Spor

Wanda Nara'nın Maxi Lopez'e Son Darbesi

Wanda Nara\'nın Maxi Lopez\'e Son Darbesi

Maxi Lopez'in eski eşi Wanda Nara, nafakasını ödemediği gerekçesiyle dava açtığı eşinin pasaportuna el koydurttu.

17.03.2016 14:38

Maxi Lopez'in eski eşi Wanda Nara, nafakasını ödemediği gerekçesiyle dava açtığı eşinin pasaportuna el koydurttu. İtalya basınında yer alan habere göre, daha önce iki futbolcunun Sampdoria'da forma giydiği dönemde Mauro Icardi ile ilişki yaşamaya başlamasının ardından Maxi Lopez'den boşanan Wanda Nara, eski eşine açtığı nafaka davasını kazandı.

Wanda Nara'nın avukatları, geçtiğimiz günlerde Maxi Lopez'in nafakalarını düzenli ödemediği gerekçesiyle savcılığa başvurmuştu. Maxi Lopez'in avukatları ise Nara'nın bu iddiasına karşı çıkmıştı ve dava mahkemeye taşınmıştı. Alınan son bilgilere göre Wanda Nara, eski eşi Maxi Lopez'e karşı açtığı davayı kazandı. Mahkemeden alınan son karara göre, Maxi Lopez'in pasaportuna el konuldu ve Arjantinli golcüye mahkeme kararıyla nafakalarını ödeme zorunluluğu getirildi.

2013 yılında Maxi Lopez'in Sampdoria takımından yakın arkadaşı Mauro Icardi'yle birlikte olmaya başlayan Wanda Nara, Lopez'den boşanmasının ardından Icardi'yle dünya evine girmişti. 2008 yılından 2013 yılına kadar Maxi Lopez ile evli kalan Wanda Nara'nın, Lopez ile olan birlikteliğinden 3 çocuğu bulunuyor. Maxi Lopez'in ardından Mauro Icardi'yle dünya evine giren Nara'nın Icardi'den ise 1 çocuğu var.

18ac702b-fc80-4037-8af0-4dd71835ee4c_maxi wanda-icardi7

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Wanda Nara'nın Maxi Lopez'e Son Darbesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement