Volkan Demirel'in Galatasaray göndermesi, sarı-kırmızılıları kızdırdı - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel'in Galatasaray göndermesi, sarı-kırmızılıları kızdırdı

Fenerbahçe'de antrenör olarak görev alan Volkan Demirel, Galatasaray derbisi öncesinde yine gündeme oturdu. Eşi Zeynep Demirel'le Fenerbahçe'nin YouTube kanalına konuk olan Volkan Demirel, sorulan bir soruya verdiği yanıtla Galatasaraylıları kızdırdı.

14.02.2020 14:43  Güncelleme: 14:46

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi YouTube kanalı üzerinden 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir içerik yayınladı. 14 Şubat Sevgililer Günü özel bölümüne Zeynep - Volkan Demirel çifti ile Damla - Melih Mahmutoğlu çifti konuk oldu.

Çiftlerin birbirlerine özel ve eğlenceli sorular yöneltildiği bölümde Volkan Demirel, Melih Mahmutoğlu'nun sorduğu bir soruya verdiği Galatasaray cevabıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

FARKLI CEVAPLAR VERDİLER

Melih Mahmutoğlu, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'e format gereği "Volkan'ı tribünden canlı izlediğin ilk maç hangisiydi?" sorusunu yöneltti. Çiftin birbirinden farklı cevaplar vermesiyle gülüşmeler yaşanırken, bu esnada Volkan Demirel'den Galatasaray'a gönderme geldi.

Volkan Demirel'in Galatasaray göndermesi, sarı-kırmızılıları kızdırdı

Zeynep Demirel, Volkan Demirel'i tribünden izlediği ilk maçın Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesi olduğunu söyledi. Ancak Volkan Demirel, eşinin hatasını düzelterek kendisini tribünden izlediği ilk müsabakanın Fenerbahçe - Gaziantep maçı olduğunu hatırlattı.

"GALATASARAY'I ZATEN YENMİŞİZDİR"

Maçların skorları sorulan Volkan Demirel, "Gaziantep maçını 3-1 kazandık. Galatasaray'ı da zaten yenmişizdir" diyerek sarı kırmızılı taraftarları kızdırdı.

Volkan Demirel\'in Galatasaray göndermesi, sarı-kırmızılıları kızdırdı

Son Dakika Spor Volkan Demirel'in Galatasaray göndermesi, sarı-kırmızılıları kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (90)

  • ASİLLLL: TÜRK SPORUNUN YÜZ KARASI HALEN KONUŞUYORSUN ÜLKE FUTBOLU SEN VE SENİN GİBİ ZAVALLI CAHİL SPORCULAR YÜZÜNDEN YERLERDE SÜRÜNÜYOR AZ UTANMAN OLSA KONUŞMAZSIN 106 13 Yanıtla
  • züğürt tesellisi: kupalara bak aslanım kupalara 46 57 Yanıtla
    He he: Kupalar gelip geçer FENERİMİN asaleti bize yeter 10 27 hangi asalet: gsnin kupa kaldirdigi macta polis arabalarini cevirip teroristlik yapan asalet mi 8 1 ts 61: adamlar sahanızda kaydı karanlıkta hemide bizimle berabere kaldınız diye çok sevinmiştiniz takı bursadan göl gelene :))) 4 0 carsi umraniye: carsi fenere ve şikeye karsi 1 0 malatyalı kartal: sen gittin cirkeflik baskanina bulasti gereksiz 1 0 carsi: volkan şen anca boş yaparsın kaydeye bile almiyorum bjk olarak 1 0
  • Antepli : Doğru söze ne denir 21 senede 0 galibiyet en kolay soru 52 25 Yanıtla
  • levent: fener stadında kupa almışız daha ne olsun sen halıne yan yavrum 19 31 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement