Fenerbahçenin File Bekçisi Demirel: İnşallah 3 Puan Alırız - Son Dakika
Spor

Fenerbahçenin File Bekçisi Demirel: İnşallah 3 Puan Alırız

Fenerbahçenin File Bekçisi Demirel: İnşallah 3 Puan Alırız

Fenerbahçenin file bekçisi Demirel, Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendirirken, galibiyetle yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

28.11.2013 17:30

Fenerbahçe'nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel, sarı-lacivertli takımın bir organizasyon dahilinde yediği öğle yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Volkan, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayı heyecanla beklediklerini anlatırken, "Derbiler güzel maçlardır, bütün futbolcuların beklediği maçlardır. Biz de takım halinde güzel bir ortamda derbiyi bekliyoruz. İnşallah 3 puan alarak bu güzelliği devam ettiririz. Takım olarak elimizden gelen gayreti, performansı göstereceğiz. Tamamıyla maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu güzellikleri bu galibiyetleri devam ettirmek için kazanarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

SIVOK'UN AÇIKLAMALARINA YANIT

Volkan, "Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacağız." diyen Beşiktaş'ın Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok'un açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu: "Futbolda bu tarz diyaloglar, bu tarz meydan okumalar güzelliktir. Onlar da kendi düşüncelerinde iyi olduklarını kazanmak istediklerini ifade ediyor. Her takım sahaya çıkarken kazanmak için çıkar. Onların da kendi düşünceleri var onları söylemişler. Sadece güzel bir ortamımız var güzel bir yemek yiyoruz. Maç saati geldiğinde daha detaylı konuşuruz."

"PANCU'NUN KALEYE GEÇTİĞİ MAÇI HATIRLIYORUM"

Başarılı kaleci, sarı-lacivertli takımın Beşiktaş karşısındaki son yenilgisini Daniel Pancu'nun kaleye geçtiği unutulmaz maçta almasıyla ilgili olarak ise, "Hatırlıyorum o maçı. Geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı. Biz önümüze bakıyoruz. Güzel bir maç olur, centilmence geçer ve kazanan taraf da biz oluruz inşallah." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçenin File Bekçisi Demirel: İnşallah 3 Puan Alırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement