Villarreal kupayı aldı, Devler Ligi'ne gidecek Beşiktaş ve Galatasaray'ı yaktı - Son Dakika
Spor

Villarreal kupayı aldı, Devler Ligi'ne gidecek Beşiktaş ve Galatasaray'ı yaktı

Dün akşam Manchester United'ı penaltı atışlarında mağlup eden Villarreal, UEFA Avrupa Ligi'nin kazananı oldu. İspanyol ekibinin kupayı müzesine götürmesi ise Galatasaray ve Beşiktaş için pek de iyi olmadı. Buna göre; ligi ikinci tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılım için üç ön eleme oynayacakken, Siyah-Beyazlılar ise Devler Ligi grup kuralarına üçüncü torba yerine dördüncü torbadan katılacak.

27.05.2021 10:12  Güncelleme: 10:36

UEFA Avrupa Ligi final maçında Manchester United'ı mağlup ederek kupaya uzanan Villarreal, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde ederken Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı üzdü.

İspanya La Liga'yı ilk 4 sırada tamamlayamayan Villarreal, UEFA Kupası'nı kazanarak Devler Ligi'nin yolunu tutarken 11. ülkenin kontenjanı kullandığı için sarı kırmızılıların 2 yerine 3 ön eleme oynamasını sağladı.

Avrupa Ligi'ni Villarreal'in kazanması, Galatasaray ve Beşiktaş için hiç iyi olmadı

ERKEN START VERECEK

2021-22 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için 3 öne eleme oynaması gereken Galatasaray, yeni sezona erken start vermek zorunda kalacak. Halihazırda bir teknik direktörü olmayan ve 19 Haziran'da seçime gidecek olan Galatasaray, 13-14 Haziran'da top başı yapacak. Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılacak olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise Celtic, PSV ve Sparta Prag oldu.

DÖRDÜNCÜ TORBA SÜRPRİZİ

Süper Lig'de şampiyon olarak gruplara direkt katılım hakkı elde eden siyah beyazlılar ise Villarreal'in kupayı kazanmasıyla, grup kuralarında üçüncü torba yerine dördüncü torbada yer alacak.

DE GEA'NIN KAÇIRDIĞI PENALTI

120 dakikası 1-1 sona eren karşılaşmada, kazananı penaltılar belirledi. David de Gea, penaltıdan faydalanamadı ve Villarreal, Manchester United'ı 12-11 yenerek kupaya ulaştı. Bu da Türk kulüplerine yaramadı.

Villarreal kupayı aldı, Devler Ligi\'ne gidecek Beşiktaş ve Galatasaray\'ı yaktı

Son Dakika Spor Villarreal kupayı aldı, Devler Ligi'ne gidecek Beşiktaş ve Galatasaray'ı yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • andsmero: TURKIYEDE EN SON CL LIGINDE BAŞARI SAĞLAYAN KULUP BEŞİKTAŞTIR.GS VE FENEV YOK HUKMUNDEDIR 17 7 Yanıtla
    tabi tabi: bugün R ile V yi karıştıran yarın başka şeyleri karıştırabilir haberin olsun 2 0 Kapakcı şakir : Enson puanı Başakşehir aldı Beşiktaş geçensene saçmasapan birtakıma elendi 1 0
  • Gerçek Babafingo: Gs bjk ve ts maalesef Avrupa maçlarında son yıllarda gereken önemi göstermeyip hep puan kaybetti.Ts yedek kadro ile çıktı çoğu maça.bundan sonra şampiyonlar ligine çok zor gideceğiz.şimdi bile Avrupa'ya FB nin yıllar önce aldığı puanlarla gidiyoruz.cl de Beşiktaş inşallah averaj takımı olmaz. 11 8 Yanıtla
    YAVUZ: Fener ne yapmış 8 1 :): fener şampiyonlar ligi müziğini bile unutalı çok oldu. Ne puanından bahsediyorsun :) 5 1
  • Mersinli: Şampiyonlar ligine galatasaray ve milli takımın aldığı puanlar la gidiyorsun araştır bı bak ne feneri 7 10 Yanıtla
  • özköylü: UEFA KUPASIINI ALAN BİR ÜLKENİN DÜŞTÜĞÜ HALLARA BAKIN..UTANDIM VALLAHİ..AVRUPADA OLMASAK DAHA MI İYİ NE... 12 0 Yanıtla
    Davut: 15 yıldır hakemlerden şampiyonu belirlerken hakedeni şampiyon etmezsen gidenler rezil eder tabii 6 0
  • he keko he: şampiyonlar ligi bidonu olduğunuz gibi 4 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement