Vidic'ten Beşiktaş'a Şok Yanıt! - Son Dakika
Spor

Vidic'ten Beşiktaş'a Şok Yanıt!

Vidic\'ten Beşiktaş\'a Şok Yanıt!

Beşiktaş, Vidic için Inter ile anlaştı.

24.12.2014 08:30

Fikret Orman'ın 19 Aralık Cumartesi günü İtalya'ya neden gittiği ortaya çıktı. Savunmaya "Lider stoper" isteyen Teknik Direktör Slaven Bilic'in "Inter'den Nemanja Vidic'i transfer edelim. Alırsak savunmada çok daha iyi oluruz" demesinin ardından Başkan Orman, Dış Transferden sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları ile birlikte hemen İtalya'nın Milano şehrine uçtu. Orman ve Torunoğulları, Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kadroda düşünmediği 33 yaşındaki stoper için İtalyan yöneticiler ile masaya oturdu.

" İstanbul'a gitmem"

Yapılan görüşme sonrası İtalyan yöneticiler "Vidic'i devre arasında göndermek istiyoruz. Onu size satabiliriz. Ama Vidic ile görüşmeniz gerekiyor" diyerek müjdeyi verdi. Hemen Sırp oyuncu ile bir araya gelen Orman ve Torunoğulları, inanılmaz bir cevapla karşılaştı. Vidic, kesinlikle İstanbul'da bir takıma gelemeyeceğini ifade etti. Başkan Fikret Orman'ın "Neden! Niye gelemezsin?" sorusu üzerine ise 33 yaşındaki savunmacı, şoke edici şu sözleri söyledi:

Orman hak verdi

"Ben bir Kızılyıldız taraftarıyım. Futbol kariyerimde sekiz sezon Kızılyıldız forması giydim. Futbola orada başladım. Geçen ay İstanbul'da Kızılyıldız taraftarı Marko Ivkovic öldürüldü. Ben Beşiktaş'a imza atarsam Kızılyıldız taraftarı bana nefretle bakar. İstanbul'da da büyük sorunla yaşarım. Bu yüzden kesinlikle İstanbul'a gelmek istemiyorum. Beni Juventus da istiyor." Bu sözler üzerine ne diyeceğini bilemeyen Başkan Fikret Orman, transferi rafa kaldırma kararı alındı.

Cinayet diplomatik kriz yarattı

Geçtiğimiz ay G. Saray Liv Hospital ile Sırp ekibi Kızılyıldız arasında oynanan THY Euroleague karşılaşması öncesi çıkan olaylar sonrası Kızılyıldız taraftarı Marko Ivkovic, bıçaklanarak hayatını kaybetti. Bu cinayet sonrası Sırbistan ve Türkiye arasında büyük bir diplomatik sorun yaşandı. İstanbul emniyetin araştırması sonucu Ivkovic'in katili kısa süre içinde yakalandı. Kızılyıldız taraftarları ve G.Saray taraftarları arasındaki gerginlik devam ediyor.

Kızılyıldız'da kaptanlık yaptı

Vidic, futbola küçüklüğünde fanatik bir taraftarı olduğu Kızılyıldız'da başladı. Kısa süre içinde gösterdiği performans ile taraftarların sevgilisi olan Vidic, takım kaptanlığı da yaptı. Tam 7 sezon Kırmızı-Beyazlı formayı giyen 33 yaşındaki stoper, 4.5 milyon euro karşılığında Rus ekibi Spartak Moskova'ya transfer olmuştu.

Akşam

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Vidic'ten Beşiktaş'a Şok Yanıt! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement