Vargas Transferinde Sıcak Gelişme! - Son Dakika
Spor

Vargas Transferinde Sıcak Gelişme!

Vargas Transferinde Sıcak Gelişme!

Galatasaray transfer listesinde yer alan hücum oyuncularından Eduardo Vargas üzerinde yoğunlaştı.

25.12.2016 04:00

Galatasaray transfer listesinde yer alan hücum oyuncularından Eduardo Vargas üzerinde yoğunlaştı.

Hoffenheim ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki golcüyü kiralamak isteyen Sarı Kırmızılıyöneticiler gelecek hafta Almanya'ya giderek Hoffenheim ve Vargas'ın menajeriyle masaya oturacak. Takvim Gazetesinin haberiine göre bu sezon Bundesliga'da sadece 5 maçta forma giyen ve fazla forma şansı bulamayan Vargas'ın Galatasaray'a gelmeyi çok istediği öğrenildi.



GEREKLİ ADIMLAR ATILACAK



Şili Milli Takımı'nda oynamak için Galatasaray'a sıcak bakan Vargas sağ kanat bölgesinde ve forvette yer alabiliyor. Bu sezon beklenen performansın çok altında kalan Eduardo Vargas, 6 maça çıktı ve gol ya da asist gerçekleştiremedi. Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink'in 27 yaşındaki futbolcunun alınması için yönetime olumlu rapor verdiği ortaya çıktı.

GALATASARAY KİRALAMAK İSTİYOR

Galatasaray Yönetimi'nin bu hafta içinde Vargas için önemli adımlar atmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin bu oyuncuyu öncelikle kiralamak istediği ancak Hoffenheim kulübünün bu teklifi kabul etmemesi durumunda satın almak için gerekli adımlar atılacak. Alman kulübünün performansını hiç beğermediği Vargas'ı gözden çıkarması Galatasaray için bir avantaj olarak gösteriliyor. Ancak bu oyuncuya Celta Vigo kulübünün de talip olması bir engel olarak gösteriliyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Vargas Transferinde Sıcak Gelişme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement