Van Marwijk, Trabzonspor'a Doğru! - Son Dakika
Spor

Van Marwijk, Trabzonspor'a Doğru!

Van Marwijk, Trabzonspor\'a Doğru!

Dün alınan Braunschweig mağlubiyetinin ardından Hamburg'dan kovulan Bert van Marwijk'in adı şimdiden Trabzonspor ile anılıyor.

16.02.2014 10:14

Hamburg'u ligin dibine kadar düşüren ve üst üste aldığı 7 mağlubiyetin ardından görevine son verilen tecrübeli teknik adamın adı şimdiden Trabzonspor ile anılıyor.

Bundesliga'da birinci sezonunu dahi tamamlayamadan görevinden olan tecrübeli teknik adamın 143 günlük Hamburg macerası oldukça kısa sürdü. Daha önce Feyenoord, Borussia Dortmund ve Hollanda Milli Takımı gibi önemli futbol ekiplerinin başında bulunan tecrübeli hocanın adı sezon başında Fenerbahçe ile de anılıyordu.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Juventus maçı öncesi teknik adam arayışına hız veren Trabzonspor'da ise takımın tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta içerisinde görevinden ayrılma kararı almıştı. Trabzonspor'un da Avrupa stresini kaldırabilecek bir hoca aradığı biliniyor.

Marwijk, Hollanda'ya 2010 Dünya Kupası'nda final oynatmış, ancak 2012 Avrupa Şampiyonası'nda grup aşamasında sadece 1 puan toplayabilince sözleşmesinin sona ermesine 3 sene daha olmasına rağmen görevinden ayrılmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Van Marwijk, Trabzonspor'a Doğru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement