Valencia- Swansea: 1-0 - Son Dakika
Spor

Valencia- Swansea: 1-0

Valencia- Swansea: 1-0

Valencia ilk maçta evinde boyun eğdiği Swansea karşısında deplasmanda 1-0 kazanarak intikamını aldı.

29.11.2013 00:00  Güncelleme: 00:06

Valencia ilk maçta evinde boyun eğdiği Swansea karşısında deplasmanda zafer elde etti ve intikamını aldı.

Ev sahibi Swansea, ilk yarıda rakibine oranla topa çok daha hakimdi ve kale önünde de daha bol pozisyon buldu. 9. dakikada Wilfried Bony ve 17. dakikada Nathan Dyer ile altıpasın üzerinden iki net pozisyondan yararlanamayan Swansea bu pozisyonların ardından golü kalesinde gördü.

21. dakikada Daniel Parejo sağ çaprazdan doğrudan kaleyi düşündü. Parejo'nun sert şutu yerden ağlarla buluştu ve Valencia 1-0 öne geçti. Devre arasına girilene kadar Swansea kaleyi bir kaç defa daha yokladıysa da sonuç üretemedi. Böylece Valencia devreye önde girdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Swansea'de Shelvey'nin uzaktan sert şutunda kaleci Diego Alves gole izin vermedi.

50. dakikada Feghouli'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top kalenin sağından auta gitti.

67. dakikada ise Jonas'ın uzaklardan şutu az farkla auta gitti ve Valencia ikinci gol şansını tepti. 75. dakikada ise Andres Guardado'nun kaleyi sol çaprazdan gören nefis şutu üstten direği sıyırarak auta gitti.

86. dakikada golü atan isim olan Parejo'nun tehlikeli ortasını Angel Rangel son anda karşıladı ve Valencia bir kez daha iyi bir ataktan verimsiz bir sonuç aldı.

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmayınca Valencia, Premier Lig temsilcisini mağlup etmeyi başardı ve grupta da liderliği garantilemiş oldu. Swansea ise gruptan çıkma şansını son maça bıraktı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Valencia- Swansea: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement