Valbuena'dan İsmail Kartal'a zehir zemberek sözler - Son Dakika
Spor

Valbuena'dan İsmail Kartal'a zehir zemberek sözler

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde Olympiakos'a seri penaltı atışları sonucu elendiği maçın ardından eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena, teknik direktör İsmail Kartal'ı eleştirdi. Valbuena, Kartal'ın oyuncu değişikliklerinde hata yaptığını ve bu durumun takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Valbuena, ''İsmail Kartal'ın yaptığı değişiklikler gerçekten çok kötüydü. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin de maçı kaybetmesindeki en büyük etken oldu diyebilirim'' dedi.

20.04.2024 15:09  Güncelleme: 15:13

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Çeyrek maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldiği ve seri penaltı atışları sonucunda Avrupa'ya veda ettiği mücadelenin yankıları sürüyor.

VALBUENA'DAN KARTAL'A SERT SÖZLER

Fanatik'te yer alan habere göre, kariyerinde her iki takımda da forma giymiş olan Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli ekibin hocası İsmail Kartal'a sert bir eleştiride bulundu. Valbuena, "Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenmesindeki etken neydi?" sorusuna "Kesinlikle şunu söylemeliyim ki teknik direktör İsmail Kartal, oyuncu değişiklikleri konusunda gözle görülür bir şekilde hata yaptı. Hocanın, özellikle maçın kritik anlarında yaptığı bu değişiklikler takımı fazlasıyla etkiledi ve Fenerbahçe'nin maça dair etkinliğini azalttı. Bu anlamda, İsmail Kartal'ın yaptığı değişiklikler gerçekten çok kötüydü. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin de maçı kaybetmesindeki en büyük etken oldu diyebilirim" yanıtını verdi.

HER İKİ TAKIMDA DA OYNADI

2017 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Mathieu Valbuena, sarı-lacivertlilerdeki 2 yılının ardından Olympiacos'un yolunu tutmuştu. Yunan ekibinde 4 sene geçiren tecrübeli futbolcu, sezon başında Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'a transfer olmuştu. Valbuena, Sarı-Lacivertli ekipte geçirdiği 2 sezonda toplam 71 resmi müsabakaya çıkmıştı. Olympiacos'ta ise 150 maçta forma giymişti.

Valbuena'dan İsmail Kartal'a zehir zemberek sözler
Valbuena'dan İsmail Kartal'a zehir zemberek sözler
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Valbuena'dan İsmail Kartal'a zehir zemberek sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Arslan: Valbuena değil futbolla cok az alakası olan biri bile isyan etti,ilk macta 3-0 geriye düştüğü yedek kadroya dönmek intihardi, akla şu geliyor ya hoca gerçekten bu işi hiç bilmiyor yada kupa umrunda değildi,lig maçına yıldızları sakladı,eğer böyleyse hiçbir FB li bunu kabul etmez sampiyon olsa bile FB kesinlikle İsmail Kartal ile yollar ayrılmalı 9 1 Yanıtla

Advertisement