Urfaspor, Yeni Sezon İçin Hedefini Belirledi - Son Dakika
Spor

Urfaspor, Yeni Sezon İçin Hedefini Belirledi

Urfaspor, Yeni Sezon İçin Hedefini Belirledi

Şanlıurfasporlu 'da Önder Turacı ile Şenol Akın, "Play-Off'u hedefliyorduk ama olmadı. Önümüzdeki sezon için Süper Lig'i hedefledik" dedi.

06.05.2014 10:59

Sezona dev bütçe ile başlayan ancak ilk yarıda çok kötü bir grafik çizerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Şanlıurfaspor, Orduspor maçı ile sezonu kapattı. Grupta bir sezonda en çok teknik hoca değiştiren takımlar arasına giren Şanlıurfaspor'da sezonun bitmesi ile Gazete İpekyol'a bir değerlendirme yapan Önder Turacı ile Şenol Akın, "Bu sezonda bir türlü hedeflerimizi yakalayamadık. Şimdiden bir daha ki sezonun çalışmalarını ve hedeflerini belirliyoruz" dedi.

ÖNDER TURACI: ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ SEZONU BAKACAĞIZ

Takıma ikinci yarı katılan Önder Turacı, ilk yarıda alınan kötü sonuçların ardından takımın özellikle Hüseyin Dağ ile bir çıkış yakaladığını söyleyerek, "Takımda kaynaşma ve arkadaşlık çok iyi durumda. Zaten arkadaşlık bir takımın başarılı olması için çok önemli bir unsurdur. İkinci yarıdaki başarımızın nedenlerinden biri de bu. Sezonun sonlarına doğru bizim amacımız Play-Ooff maçları oynamaktı ama maalesef olmadı. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi bir sezon geçirip en iyi yerlerde oluruz. Şanlıurfaspor'un hem taraftarı hem hocası hem de futbolcuları ile kenetlenip iyi yerlere geleceği düşüncesindeyim. Biz başarılı olmak için buradayız ve önümüzdeki sezonda birkaç takviye ile daha da iyi olacağız" diye konuştu.

ŞENOL AKIN: ADANADEMİRSPOR MAÇI DÖNÜM NOKTAMIZ OLDU

Önder gibi takıma ikinci yarı dahil olan diğer bir futbolcu Şenol Akın ise "İkinci yarının ilk başları biraz sıkıntılı geçti. Kolay maç kazanamıyorduk, kolayda maç kaybediyorduk. Ama Hüseyin hoca geldikten sonra takımda bir rahatlama oldu. Arkadaşlar rahatlayınca daha rahat bir oyun sergilemeye başladık. Takımda sakat olan arkadaşlarımızın da bizlere katılması ile daha iyi bir konuma geldik. Ben de bu arada şanssız bir sakatlık yaşadım ama çabuk toparlanarak takımda yerimi aldım. Sezon içerisinde bir ara düşme potasına bile gelmiştik. Sahamızda Adanademirspor maçı vardı. Eğer o maçı kaybetmiş olsaydık düşme korkusu yaşayabilirdik. O maç bizim için dönüş maçı oldu. Ligde kalmayı kaç hafta öncesinden zaten garantilemiş olunca rahatladık.

Benim düşüncem önümüzdeki yıl iyi bir takım oluşturup bu ligde Şampiyonluğu yakalamalıyız. Mevcut oynayan arkadaşlara birkaç takviye ile bu yapılabilir. İnşallah seneye Şanlıurfaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkarırız. Zaten benimde sözleşmem önümüzdeki sene devam ediyor" dedi.

'TARAFTAR BİZE İNANSIN'

Gazete İpekyol'a açıklamasında taraftara da seslenen Şenol, "Şanlıurfaspor taraftarından tek isteğim biraz daha sabırlı olmaları. Çünkü lig çok uzun bir maraton. Örnek olarak Ankaraspor'u verebilirim. Nerdeyse ligi 15-20 hafta lider durumda götürdüler ama şuan 4. Sıradalar. Yani kimin ne zaman ne performans sergileyeceği belli olmuyor, Bu oyunda sabır çok önemli. Her zaman takım istenilen sonuçları alamıyor. Taraftarımız Şanlıurfaspor'a destek olsunlar, bizim arkamızda olsunlar, sonuçta bizler başarı için buradayız" diye konuştu.

'TAKIM HÜSEYİN HOCA İLE CANLANDI'

Reha Kapsal'ın ardından göreve gelen Hüseyin Dağ'ın takımda bir ruh oluşturduğunu da son olarak konuşmasına ekleyen Şenol, "Hüseyin hoca ile takım başka bir hava yakaladı. Her hocanın farklı bir havası var Hüseyin hoca takımı rahat bıraktı. Bu da onun farkını ortaya çıkaran en büyük etken. İnşallah önümüzdeki sezon Şanlıurfaspor'u hak ettiği şampiyonluğa taşırız" şeklinde ifadeler kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Urfaspor, Yeni Sezon İçin Hedefini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement