Ünlüler Ege'ye Yelken Açacak - Son Dakika
Spor

Ünlüler Ege'ye Yelken Açacak

Ünlüler Ege\'ye Yelken Açacak

Maserati Marina Yacht Club Famous Cup Yelken Yarışı 19-20 Haziran'da Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Birçok Ünlü İsmin Katımıyla Yapılacak.

13.06.2010 13:37

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Milta Bodrum Marina ve Maserati Marina Yacht Club ana sponsorluğunda düzenlenecek yarışlarda ünlüler Ege'ye yelken açacak. Türkiye'de yelken sporunu daha geniş kitlelerle buluşturabilmeyi ve yelken sevdalıları ile ünlüleri buluşturmayı hedefleyen, 'Maserati Marina Yacht Club Famous Cup'a 45 tekne katılacak. Famous Cup'ta bu yıl Zeynep Beşerler, Gani Müjde, Erol Evgin, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Didem Erol, Irmak Ünal, Ezra - Tuba Çetin, Gül- Kenan Erçetingöz, Yonca Evcimik, Nejat İşler, Kenan İmirzalıoğlu, Ceyda Düvenci, Nejat Avcı, Gökçe Yanardağ, Eyşan Özhim, Demir Demirkan, Atilla Özdemiroğlu, Mehmet Aslantuğ, Burak Kut, Nurgül Yeşilçay, Cem Özer, Ercan Saatçi, Zeynep Casalini, Fatih Erkoç, Burcu Esmersoy, Güven Kıraç gibi Türkiye'nin birçok ünlü yüzü, yarışmacılarla birlikte yelken açacak. Yelken yarışlarına katılan ünlülere, günün anısına plaketler verilecek.

Maserati Marina Yacht Club Famous Cup Yelken Yarışları, 20 Haziran'da Gani Müjde'nin sunacağı ödül töreninde dereceye giren ekiplerin madalya ve kupalarının verilmesiyle sona erecek. Ünlü isimler ve yelkenciler, Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrası'nın gönülleri fetheden şarkıları ve müzik ziyafeti ile yarışın yorgunluğunu eğlenerek atacak.

Nilüfer KANDIRMIŞ/ BODRUM - Muğla - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ünlüler Ege'ye Yelken Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement