Ünlü Futbolcuya Eşinden Suçlama: "Beni Öldürmeye Kalkıştı" - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcuya Eşinden Suçlama: "Beni Öldürmeye Kalkıştı"

Ünlü Futbolcuya Eşinden Suçlama: "Beni Öldürmeye Kalkıştı"

Arjantinli oyuncu Lucho Gonzalez'in eşi Andreia da Silva Marques Gonzalez, tecrübeli yıldızın kendisini öldürmeye teşebbüs ettiğini söyledi.

16.12.2017 14:50

Bir tartışmanın ardından Lucho Gonzalez'in kendisine saldırdığını belirten Silva Marques, "Beni boğmaya ve bileklerimi kesmeye çalıştı. Terasa çıktım ve beni balkondan aşağıya atmaya çalışır diye çocuklarımın ismini bağırdım. Çocuklarım bahçede köpeklerle oynuyordu. Bana, "Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim" diye bağırdı" dedi.
"TÜM MÜCEVHERLERİ ALDI, KARTLARI BLOKE ETTİ"
Olayın ardından Lucho Gonzalez'in evi boşalttığını kaydeden Marques, "Bu olaydan sonra evi boşalttı. Tüm mücevherleri, değerli eşyaları, hesaplardaki paraları aldı, kartlarımı bloke etti" diye konuştu.
Olayların ardından Coritiba polisi bir araştırma başlattı ve saldırıya uğrayan kadına koruma tahsis edildi. Lucho, eşine 500 metreden fazla yaklaşamayacak ve çocuklarını da 90 gün boyunca ziyaret edemeyecek.
37 yaşındaki Lucho Gonzalez, son olarak oynadığı Atletico Paranaense kulübünden de yaşadığı olayların ardından ayrıldı. (Sporx)

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcuya Eşinden Suçlama: 'Beni Öldürmeye Kalkıştı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement