Ünlü Futbolcu Budist Oldu - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcu Budist Oldu

Ünlü Futbolcu Budist Oldu

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş formalarını giyen 31 yaşındaki futbolcu Berkant Göktan dinini değiştirdi.

25.09.2012 15:14  Güncelleme: 07:20

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş forması giydi. 'Türk futbolunun geleceği deniyordu' kendisine fakat olmadı.

Pek çok Alman ekibinde forma giydikten sonra 4 yıl önce adının karıştığı kokain skandalı sonunu hazırladı. Son olarak Tayland Ligi'ne kadar düştü. Bahsettiğimiz futbolcu Berkant Göktan... 31 yaşındaki Berkant, Almanya'ya döndü ve kendisine ikinci bir şans arıyor. Üstelik Berkant dinini de değiştirerek Budist oldu.

Budizmi seçen, hayatı diyet olan ve uyuşturucudan kurtulup evlenen Berkant, "Ben futboldan başka hiçbir şey bilmiyorum. Kendimi tekrar göstermek istiyorum. Ne yapabilirim çok iyi biliyorum. Buna bir futbolcu olarak da bir insan olarak da çok ihtiyacım var" diye konuştu. 1860 Münih ve Unteraching takımları ile Berkant'ın görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLMİŞTİ

Alman İkinci Lig takımı 1860 Münih'de oynadığı 2008 yılında üstün performans gösteren Berkant, o yıl 'yılın futbolcusu' seçilmişti.

O dönemde iyi futbol oynamasına rağmen kendisini hiçbir zaman mutlu hissetmediğini belirten Berkant, evlendiğini ve yeni hayat kurduğunu söyledi. Berkant, futbolu oynamadığı dönemlerde de antrenman yapmayı sürdürdüğünü belirtirken, "Kendimi futbol oynamaya hazır hissediyorum. Her iki ayağımı da kullanıyorum. Eğer bir takım bulursam yeniden başlamak isterim. Futbol benim her şeyim. Tekrar göstermek istiyorum ne yapabileceğimi" dedi.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcu Budist Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement