Ümraniyespor-Samsunspor maçında fair-play örneği! Rakibin gol atmasına engel olmadılar - Son Dakika
Spor

Ümraniyespor-Samsunspor maçında fair-play örneği! Rakibin gol atmasına engel olmadılar

TFF 1. Lig'in 19. haftasında oynanan Bereket Sigorta Ümraniyespor - Yılport Samsunspor müsabakasında Ümraniyesporlu futbolcular örnek bir fair-play davranışına imza attı. Kırmızı-beyazlı oyuncular, attıkları golün ardından yapılan santra vuruşundan sonra rakibe ve topa hamle yapmayarak hareketsiz olarak bekledi.

31.01.2021 16:19  Güncelleme: 18:58

TFF 1. Lig'in 19. haftasında oynanan Bereket Sigorta Ümraniyespor ile Yılport Samsunspor mücadelesinin son dakikalarındaki fair-play davranışı maça damga vurdu.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan ve 2-2 sona eren maçın 90. dakikasında yaşanan sakatlığın ardından karşılaşmanın hakemi Ramazan Keleş oyunu durdurdu.

Hakemin oyunu hava atışıyla başlattığı anda Samsunsporlu Brice Dja Djedje bir an duraksayınca topu önünde bulan ve rakip kaleye yönelen Okan Derici, Ümraniyespor'u 90. dakikada 2-1 öne geçirdi.

ERTUĞRUL SAĞLAM ATILDI

Bu dakikanın ardından iki takımın yedek kulübeleri ve sahadaki futbolcular uzun süre bu pozisyonu tartışırken, konuk ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü.

Tartışmaların ardından Ümraniyespor'un teknik ekibi ve oyuncularının kararıyla fair-play ruhuna uyacak bir gol gerçekleşti.

HAREKETSİZ BEKLEDİLER

90+8. dakikada yapılan santranın ardından Samsunsporlu Nadir Çiftçi, topu rakip kaleye sürdü ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak maça dengeyi getirdi: 2-2. Bu esnada Ümraniyesporlu futbolcular topa ve rakibe hamle yapmayarak gol atmasını sağladılar.

Kalan sürede takımlar atak yapmadı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Ümraniyespor-Samsunspor maçında fair-play örneği! Rakibin gol atmasına engel olmadılar
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ümraniyespor-Samsunspor maçında fair-play örneği! Rakibin gol atmasına engel olmadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • abc: hiçbişey anlamadım 15 29 Yanıtla
    suat genç: haksız gol atınca ama kurallara aykırı olmadığından hakem ev sahibinin gölünü geçerli saymış. ancak ev sahibi haksızlık var diye rakip takım oyuncularına hareketsiz kalarak git boş kaleye gol demişler. tekrar anlatayım mı? 59 5

Advertisement