Ukrayna Milli Takımı'nın teknik direktörü Sergiy Rebrov oldu - Son Dakika
Spor

Ukrayna Milli Takımı'nın teknik direktörü Sergiy Rebrov oldu

Geçici olarak görevde bulunan Ruslan Rotan'ın yerine ülkenin efsane futbolcusu Sergiy Rebrov, Ukrayna Milli Takımı'nın teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Rebrov ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de de forma giyen Rebrov, daha önce ülkesinin Dinamo Kiev, Suudi Arabistan'ın Al Ahli, Macaristan'ın Ferencvaros ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımlarında teknik direktörlük yapmıştı. Ukrayna, Rebrov yönetiminde ilk maçında İngiltere'ye 2-0 yenildi.

07.06.2023 14:24  Güncelleme: 14:58

Ukrayna Milli Takımı'nda geçici olarak görevde bulunan Ruslan Rotan'ın yerine ülkenin efsane futbolcusu Sergiy Rebrov, getirildi.

2026'YA KADAR SÖZLEŞME İMZALANDI

Ukrayna Futbol Federasyonu, geçici olarak görevde bulunan Ruslan Rotan'ın yerine 49 yaşındaki Ukraynalı çalıştırıcı Rebrov ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

Ukrayna, Sergiy Rebrov'a emanet! Eski Fenerbahçeli ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYDİ

Futbolculuk döneminde Fenerbahçe'de de forma giyen Rebrov, ülkesinin Dinamo Kiev, Suudi Arabistan'ın Al Ahli, Macaristan'ın Ferencvaros ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımlarında teknik direktörlük yaptı.

Ukrayna, Sergiy Rebrov'a emanet! Eski Fenerbahçeli ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

UKRAYNA İLK MAÇI KAYBETTİ

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İngiltere, İtalya, Kuzey Makedonya ve Malta ile C Grubu'nda yer alan Ukrayna, ilk maçında İngiltere'ye 2-0 yenilmişti.

Ukrayna Milli Takımı\'nın teknik direktörü Sergiy Rebrov oldu

Son Dakika Spor Ukrayna Milli Takımı'nın teknik direktörü Sergiy Rebrov oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement