Uğur Demirok'tan Trabzonspor'a Duygusal Veda! - Son Dakika
Spor

Uğur Demirok'tan Trabzonspor'a Duygusal Veda!

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Konyaspor ile anlaşan savunma oyuncusu Uğur Demirok, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla bordo-mavili kulübe ve taraftarlara veda etti.

30.06.2018 10:20  Güncelleme: 12:25

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Konyaspor ile anlaşan savunma oyuncusu Uğur Demirok, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla bordo-mavili kulübe ve taraftarlara veda ederken, mesajda yer alan Özkan Sümer detayı dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE UĞUR DEMİROK'UN MESAJI:

" Futbol, sadece futbol değildir sözünü Trabzonspor'a geldikten sonra anladım. Hayatıma bir şehir sokup bu şehrin sevgisini kazandım. Anladım ki, Trabzon'u sevmek için Trabzon'da doğmak gerekmiyormuş. En büyük teşekkürü koşulsuz şartsız her ortamda beni destekleyen taraftarıma yapıyorum. Ölene kadar yeriniz bende ayrı kalacak. Özkan Sümer'in verdiği bir kararla Trabzonspor'dan ayrıldım. Yaşattığınız güzel duygular için büyük Trabzonspor taraftarına ve Trabzonspor'a teşekkürlerimi sunarım. Hakkım size helaldir. Hakkınızı helal edin."

Uğur Demirok'tan Trabzonspor'a Duygusal Veda!
Uğur Demirok\'tan Trabzonspor\'a Duygusal Veda!
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Uğur Demirok'tan Trabzonspor'a Duygusal Veda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • habervı: adam gibi adam milli oyuncuyu neden gonderirsin ki . 4 1 Yanıtla
  • Seko: Ne oldu la besleme sen yetiştiğin GALATASARAYA hakaret et sonra böyle kapının önüne koyarlar 2 1 Yanıtla
  • Yaşar : Bu oyuncuyu nasıl gönderirler canıyla dişiyle oynayan adamı anlamıyorum giderler böyle özellikte yabancı oyuncuya bir dünya para verirler yine yanlış transfer politikası 2 0 Yanıtla
  • Bordo Mavi: Özkan Sümer ekonomi tasarruf yapacağım diye takımı bitirdi, Uğur Demirok Trabzon ve Trabzonspor sevgisi yüzünden alt yapısından yetiştiği gs kulübüne neler yaptığını biliyoruz, Seni Seviyoruz Uğur Yolun Açık Olsun, Seninleyiz... 0 1 Yanıtla

Advertisement