UEFA Kararını Açıklıyor! - Son Dakika
Spor

UEFA Kararını Açıklıyor!

UEFA Kararını Açıklıyor!

Schalke'nin tekrar gündeme getirmesiyle birlikte ortaya çıkan Drogba bilmecesi, bugün çözülüyor.

27.02.2013 01:55  Güncelleme: 17:19

Galatasaray'ın Didier Drogba'nın transferini resmii transfer döneminden sonra gerçekleştirdiğini ve FIFA tarafından verilen lisansın da 12 Şubat tarihinde verildiğini iddia eden Schalke, konuyu UEFA'ya taşımış ve gerekli yaptırımların uygulanmasını talep etmişti.

Schalke'nin itirazını değerlendiren ve konu hakkında Galatasaray'da 25 Şubat Pazartesi günü resmi bir yazı gönderen UEFA, sarı-kırmızılı temsilcimizden gerek duyduğu takdirde düşüncelerini bildirmesini talep etmişti.

UEFA'ya gerekli belgeleri ulaştıran Galatasaray Kulübü adına İsviçre'de yapılacak olan toplantıya hiçbir yönetici iştirak etmeyecek. Galatasaray adına İsviçre'de yapılacak olan toplantıyı kulüp avukatları takip edecek. Schalke'nin itirazını karara bağlayacak olan UEFA'nın kararını bugün 15:00 sularında resmi olarak açıklaması bekleniyor.

KİM, NE DEDİ?

İŞTE GÖRÜŞLER

KISMET ERKİNER: "Schalke, Drogba itirazından bir sonuç alamaz. Schalke'nin esas amacı, Galatasaray üzerinde baskı yaratmak."

LEVENT BIÇAKCI: "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi listesini UEFA'ya zamanında teslim etti ve bu nedenle de Schalke'nin itirazından sonuç alınmaz."

SEDAT DOĞAN: "Galatasaray, bu transferde usulsuzlük yapmamıştır. UEFA kuralları neyi gerektiriyorsa onu yaptık ve açıkcası bu konuda çok rahatız. Tüm işlemlerimizi hukuki çerçevelerde gerçekleştirdik.

BÜLENT TULUN: "Drogba konusunda hiçbir problem yok, Schalke sadece provoke etmeye çalışıyor. Schalke'nin iddiası tam bir saçmalık"

ALİ DÜRÜST: "Drogba'nın lisansı konusunda bir sıkıntımız yok. Biz, hukuksal olarak üzerimize düşenlerin tamamını yaptık."

CEYLAN ÇALIŞKAN: "Biz Drogba'nın ismini 30 Ocak'ta UEFA'ya bildirdik. UEFA da yapılan yazışmalara bu tarihi şerh düştü. Her şeyi kuralına uygun yaptık. FIFA zaten lisansı verdi. UEFA da bu şerhten sonra lisanı yürürlüğe koydu."

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor UEFA Kararını Açıklıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement