Türkiye Kupası Maçında Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Tur Atlayan Takım Oldu - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası Maçında Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Tur Atlayan Takım Oldu

Türkiye Kupası Maçında Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Tur Atlayan Takım Oldu

Ziraat Türkiye Kupası 1.tur karşılaşması sonucunda Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Gençlik Spor Kulübü 3.Lig temsilcisi Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

11.09.2013 18:47

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur karşılaşması sonucunda Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Gençlik Spor Kulübü 3. Lig temsilcisi Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur maçında Nevşehir Gazi Stadyumunda oynanan müsabakada karşılaşmanın normal süresi 1-1 eşitlik ile tamamlanırken Nevşehir Gençlik Spor uzatma dakikalarında bulduğu gol ile tur atladı. Nevşehir Gençlik Spor Kulübü'ne turu getiren golü 91. Dakikada Gürkan kaydetti. Sivas 4 Eylül Belediyespor'un tek golünü ise 65. dakikada Mustafa kaydetti.

Nevşehir Gazi Stadyumunda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur ilk maçını Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'in yanı sıra Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve protokol üyeleri seyretti. Maçın ardından Nevşehir Gençlik Spor futbolcularının sevincine ortak olan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de takım ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sedat Cantekin ise maçtan sonra yaptığı açıklamada son derece mutlu olduklarını kaydederken şunları söyledi:

"Bugün burada Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında 3.Lig temsilcilerinden Sivas 4 Eylül Belediye Spor ile karşılaştık. Maçtan önce bizler tur atlayacağımıza inanmıştık. Taraftarlarımızın müthiş desteğini alan takımımız akıllı bir oyun sergileyerek tur atlamasını bildiler. Teknik kadroyu ve futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sedat Cantekin bir sonraki turda Süper Ligden bir takım ile eşleşmek istediklerini Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarından biri ile mücadele etmek istediklerini de sözlerine ekledi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kupası Maçında Nevşehir Gençlik Spor Kulübü Tur Atlayan Takım Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement