Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde mücadele eden Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tarsus Belediye maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

31.01.2013 10:40

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun temsilcisi Canik Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Tarsus Belediye maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Spor Salonu'nda Baş Antrenör Ekin Baş yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncuların moralli oldukları gözlendi. Yoğun bir hafta geçirdiklerini belirten Baş Antrenör Ekin Baş, "Mental ve fiziksel anlamda hazır olmak zaman alacak. Takımımızla yollarını ayıran Gülşah Akkaya, Nihan Anaz, Janell Mc Carvile maç başına ortalama 30 dakikanın üzerinde süre alan oyuncularımızdı. Onların ayrılmasının ardından Didem Süer, Tanya Cirow, Melike Bakırcıoğlu, Maria Gültekin ve Ebru Torun hem daha fazla sorumluluk üstlenmeye hem de ciddi süreler almaya başladılar. Daha önce aynı anda süreleri paylaşmamış bir 5 ile sahada yer alıyoruz. Sistemi oturtmaya çalışıyoruz. Buda gerçekten zor bir dönem ama bizi mutlu eden Charell Ford ve Donekaa Hodges dahil tüm oyuncularımın antrenmandaki performansları oldu. Takımıza kısa süre içinde bir Avrupalı oyuncu daha dahil etmek istiyoruz. Asıl hedefimiz ise organizasyon yapısı ve alt yapısı ile A bayan basketbol takımını sistemli örnek bir kulüp haline getirebilmek. Takımımızın bu hedefi şuan için geçici başarılardan çok daha önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement