Türkiye - Galler Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Türkiye - Galler Maçının Ardından

Türkiye - Galler Maçının Ardından

2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup 5. maçında Türkiye Kadın A Milli Futbol Takımı, kendi evinde Galler Kadın A Milli Futbol Takımı’na 5-1 mağlup oldu.

04.04.2014 17:34

2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup 5. maçında Türkiye Kadın A Milli Futbol Takımı, kendi evinde Galler Kadın A Milli Futbol Takımı'na 5-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen, sağlam fizikli oyunculara karşı mücadele ettiklerine dikkat çekerek, karşılaşmada iki oyuncularının sakatlandığını söyledi.

Mağlubiyetten daha çok sakatlanan oyunculara üzüldüğünü belirten Gülen, "Ayakta kalma çabasının mücadelesini verdik. İkinci yarıda toparladık. Bunda Galler'in iyi olan 3 oyuncusunun oyundan çıkmasının da etkisi oldu. Bu oyuncular çıktıktan sonra oyun biraz dengelenir gibi oldu. Biliyorsunuz kadın futbolunda bir oyuncunun etkisi bile büyüktür. Attığımız güzel bir gol vardı. Bilinçliyiz, yaptığımızı biliyoruz, daha yolun başındayız. Ama yolun başında kelimesi bu mağlubiyetlere karşı bahane olamaz. Oyunda üstün taraf onlardı. Biz onları durdurmaya çalıştık. Sakatlanan oyuncularım adına üzüntü duyuyorum. Keşke daha farklı mağlup olsaydık da sakat oyuncular olmasaydı" dedi.

GALLER CEPHESİ

Galler Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Jarmo Matikainen ise takımının hücum hattından memnun olduğunu kaydetti.

Matikainen zorlu bir karşılaşma olacağını bildiklerini belirterek, "Özellikle 1 ve 2'nci golü bulmak önemliydi. Erken gol bulduğumuz için karşılaşma böyle gelişti. 3'üncü bölgede etkili olduk, bundan dolayı mutluyuz. Gol ayaklarımız iyi goller yakaladı. Takımın hücum hattından memnunum. Türkiye'nin ne kadar iyi takım olduğunu biliyorum. Attıkları golle dikkate alınması gereken bir takım olduklarını gösterdiler. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaklarını da düşünüyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye - Galler Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement