Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası

Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası

Türkiye Büyükler Karate Şampiyonu Erkan: "İnşallah geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ülkemizi Avrupa ve dünya arenasında temsil etmeye çalışacağız ve elimizden gelen her şeyi yapacağız"

29.12.2013 13:52

Türkiye Büyükler Karate Şampiyonu Enes Erkan, ülkesini geçmiş yıllarda olduğu gibi Avrupa ve dünya arenasında da temsil etmeye çalışacağını söyledi.

Düzce'de düzenlenen Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası'nın final müsabakalarında +84 kilogramda şampiyon olan Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem Türkiye hem de Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nın yapıldığı Düzce'de iyi bir turnuva geçirdiğini söyledi.

Doğrudan Avrupa Şampiyonası'na katılacağını, bunun yeni sezonun başladığı anlamı taşıdığını dile getiren Erkan, şöyle konuştu:

"2014 sezonunda Finlandiya'da Avrupa Büyükler Şampiyonası, kasım ayında da Almanya'da Dünya Büyükler Şampiyonası var. Başlangıcı burada yaptık. Güzel bir başlangıç oldu. Şu anda da arkadaşlarımız halen mücadelelerini sürdürüyor. İnşallah geçen senelerde olduğu gibi bu sene de ülkemizi Avrupa ve dünya arenasında temsil etmeye çalışacağız ve elimizden gelen her şeyi yapacağız." - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement