Türkiye Bocce Şampiyonası Kahramankazan'da düzenlendi - Son Dakika
Spor

Türkiye Bocce Şampiyonası Kahramankazan'da düzenlendi

Türkiye Bocce Şampiyonası Kahramankazan\'da düzenlendi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce Şampiyonası'na 41 ilden 350 sporcu katıldı. Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyaları, TBBDF Başkanı Mutlu Türkmen ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz tarafından verildi. Boccenin 5. disiplini olan boccia, Paralimpik Oyunlar programına dahil edildi ve Türkmen, bu başarıyı paralimpik oyunlarda da sürdürerek ülkemize olimpik madalyalar kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

28.07.2023 19:05  Güncelleme: 19:07

Türkiye Bocce Şampiyonası yer oyunları müsabakaları, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlendi.

Şehit Samet Cantürk Bocce Spor Tesisleri'ndeki şampiyonaya 41 ilden 350 sporcu katıldı.

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyaları, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Başkanı Mutlu Türkmen ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, tarafından verildi.

Türkmen, ödül törenin ardından AA muhabirine, boccenin 5. disiplini ve Paralimpik Oyunlar programının kuruluşundan beri değişmez parçası olan boccianın federasyonlarına eklendiğini belirtti.

Boccianın tüm disiplinlerini federasyonları bünyesinde yapılacağını aktaran Türkmen, "İnşallah bu başarı çıtasını paralimpik oyunlarına taşıyıp ülkemize olimpik madalyalar da kazandıracağız."ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Bocce Şampiyonası Kahramankazan'da düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement