Türk futbolu karıştı! TFF Başkanı, Ali Koç'a gönderme yaptı, Burak Elmas'a teşekkür etti - Son Dakika
Spor

Türk futbolu karıştı! TFF Başkanı, Ali Koç'a gönderme yaptı, Burak Elmas'a teşekkür etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yayıncı kuruluşla ilgili sert açıklamalarından sonra söz alıp cevap verdi. Özdemir, "71 yaşındayım, verdiğimiz mücadeleyi, çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. 71 yaşındayım, hiçbir işimde bu kadar mücadele vermedim" dedi.

28.07.2021 15:20  Güncelleme: 15:25

TFF Başkanı Nihat Özdemir, eleştirilerin ardından kürsüye çıkıp yanıt verdi.

İşte Özdemir'in açıklamaları:

"Bakın arkadaşlar bizim yayıncı kuruluşla yaptığımız mücadeleyi ben kendi iş hayatımda -71 yaşındayım, hiçbir işimde bu mücadeleyi bu mesaiyi bir yere ayırdığımı hatırlamıyorum. Çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. 4 arkadaşla beraber ancak bu noktaya getirebildik.

"ALİ KOÇ DİYOR Kİ..."

Sayın Ali Koç diyor ki bıçak kemiğe dayandığı zaman ödemeler yapıldı. Benim ve ekibimin yayıncı kuruluş ile yaptığı mücadeleyi ben kendi işlerimin hiçbirinde yapmadım. Çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam. Biz bu mücadeleyle durumu ancak bu noktaya getirebildik.

"BU BİLE BAŞARIDIR"

Pandemi dönemi 2 yıldır yaşanıyor, döviz olayları yaşanıyor. Sözleşmemizde herhangi bir ekonomik durumda ekonomik uyarlama yapılır maddesi var. 2 yılda aldığımız para 5 milyar + KDV. Sadece %4'ünü TFF'ye aldık. Bu dönemde bu parayı almamız bile başarıdır.

"BÜYÜK SIKINTI ÇEKİYORUZ ALİ KOÇ"

Sayın Ali Koç diyor ki, yayıncı kuruluş ile sorununuz var mı? Tabii ki var. Bu ihaleyi ben yapmadım! Büyük sıkıntı çekiyoruz sayın Ali Koç. Ligler başlamadan önce yüzde 25 taksidi alıp kulüplere dağıtacağız.

"BURAK ELMAS'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Burak Elmas'ın olumlu konuşmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bütün dediklerine katılıyorum, inşallah birbirimize destekle yolumuza devam edeceğiz.

Türk futbolu karıştı! TFF Başkanı, Ali Koç\'a gönderme yaptı, Burak Elmas\'a teşekkür etti

Son Dakika Spor Türk futbolu karıştı! TFF Başkanı, Ali Koç'a gönderme yaptı, Burak Elmas'a teşekkür etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Emir Emir: Böl parçala yok et,Burak Elmas satış yapmış ne karşılığında aceba.Ali Koç,Ahmet Ağaoğlu ve Ahmet Nur Çebi,Burak Elmas'tan çalım yedi. 22 13 Yanıtla
  • Yunus AKSU: 71 yaşındasın git bağ evine otur toprakla oyna ülke futboluyla değil 3 yıldır hiç olamadığı kadar rezil bir spor yapısı var bunun en büyük sorumsusu sensin hayatında en çok çaba gösterdiğin işin bu olduğunu söyledin fakat hayatta 1 şey için değil herşey için cok 2 0 Yanıtla
  • Keskin Çakı: Devlet garantili İşler yaparsan Kendi işlerinle fazla mesayi harçamassın hepsi garanti pastra İşlerin üstünden adam geçmedimi devlet geçmeyen adamın parasını Türk lirası değil dolar olarak ödüyor ye kürküm ye sizin yataçak yeriniz yokta Bizim elimizden bir şey gelmiyor. 2 0 Yanıtla
  • Keskin Çakı: Tabiykide Kendi şiirlerinizle bu kadar mesayi harçamassın yaptığın İşler devlet garantilidir 0stünden adam geçmedimi parayı devlet ödüyor ye kürküm ye sizin yataçak yeriniz yokta Bizim elimizden bir şey gelmiyor. 2 0 Yanıtla

Advertisement