Türk Basketbolunun Efsaneleri Tarsus'ta - Son Dakika
Spor

Türk Basketbolunun Efsaneleri Tarsus'ta

Türk Basketbolunun Efsaneleri Tarsus\'ta

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD), Türk basketbolunun efsane isimlerini halkla buluşturmaya devam ediyor.

13.02.2015 17:29

Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği (TÜBAD), Türk basketbolunun efsane isimlerini halkla buluşturmaya devam ediyor. TÜBAD tarafından Mersin'in Tarsus ilçesindeki Amerikan Koleji'nde (TAC) düzenlenen panelde, Türk basketbolunun efsane isimleri öğrencilerle buluştu.

TAC Stickler Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen panele, Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Başkanı Mehmet Baturalp, Dernek Koordinatörü Bülent Karpat, yönetim kurulu üyeleri Aydın Örs, Çetin Yılmaz, Cem Akdağ ve Orhun Ene, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Konuşmacıların sportif başarılarını içerir tanıtıcı slayt eşliğinde başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Bülent Karpat, "Bizler geçmişten günümüze basketbola hizmet etmiş, halende dernek bünyesinde yönetici olarak çalışmalarını sürdüren basketbol adamlarıyız. Derneğimiz üyelerini basketbol antrenörlerinden seçmektedir ve bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlamaktadır. Dernek olarak projelerimiz var. Bu projelerden biri de bölgelerimizi gezerek genç antrenörlerimizle ve siz değerli öğrencilerimizle buluştuğumuz bu toplantılardır" dedi.

Daha sonra söz alan Türkiye Basketbol Antrenörleri Derneği Başkanı Mehmet Baturalp ise, geçmişten günümüze basketbolun gelişimini değerlendirdi. Gençlik yıllarında basketbol topunu bulmakta dahi zorlandıklarını belirten Baturalp, "Günümüzde elbette şartlar çok daha iyi. Bizim zamanımızda tek top bulmak dahi zorken, şimdi ki nesil daha iyi imkanlarda spor yapabiliyor" dedi.

Panelistler daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Basketbolunun Efsaneleri Tarsus'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement