Triatlon Şampiyonası Finali Başladı - Son Dakika
Spor

Triatlon Şampiyonası Finali Başladı

Triatlon Şampiyonası Finali Başladı

Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın finali Kuşadası'nda başladı.

23.09.2012 13:24  Güncelleme: 14:38

Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın finali Kuşadası'nda başladı. Türkiye Şampiyonası'na da puan veren 7. Kuşadası Triatlon Şampiyonası'nda toplam 186 sporcu yarışıyor.

Türkiye Triatlon Federasyonu ile Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Kuşadası Triatlon Şampiyonası'na ülke düzeyinde 17 kulüpten yaklaşık 186 sporu katılıyor. Yarışmanın startı Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş tarafından verildi. Büyük çekişme içerisinde geçen Kuşadası'ndaki mücadeleden sonra belli olacak Triatlon Milli Takımı, Ekim ayı içerisinde Alanya'da yapılacak Avrupa Triatlon Kupası Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, bu yıl 7. kez yapılan Kuşadası Triatlonu kapsamında Türkiye Şampiyonası finalinin yapıldığına dikkat çekerek, yıldızlar, gençler, büyükler ve masterlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilen Kuşadası triatlonunun son derece çekişmeleri geçtiğini ve ilgi çektiğini söyledi.

Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise büyük çekişme içerisinde geçen 7. Kuşadası Triatlon Yarışması'nın artık geleneksel hale geldiğini belirterek, Kuşadası Triatlonu'nun 2013 yılından itibaren uluslararası düzeye çekilebilmesi için belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Triatlon Şampiyonası Finali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement