Eskişehirsporlu Dede Antrenmana Çıkmadı - Son Dakika
Spor

Eskişehirsporlu Dede Antrenmana Çıkmadı

Eskişehirsporlu Dede Antrenmana Çıkmadı

Dün evine giderken trafik kazası geçiren Eskişehirsporlu Leonardo de Deus Santos, sabah saatlerinde yapılan antrenmanda yer almadı.

02.12.2013 12:47  Güncelleme: 13:53

Dün evine giderken trafik kazası geçiren Eskişehirsporlu Leonardo de Deus Santos (Dede), sabah saatlerinde yapılan antrenmanda yer almadı.

Siyah-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 4. kademe karşılaşmaları kapsamında, perşembe günü evlerinde oynayacakları Belediye Vanspor maçı hazırlıklarına Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde futbolcular, yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda, rejenerasyon ve düz koşu çalışması yaptı. Antrenmana dün evine giderken trafik kazası geçiren Dede katılmadı.

HEM SAHADA HEM DIŞARIDA FAİR PLAY ÖRNEĞİ

Dün evine giderken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için canını tehlikeye atan kırmızı-şimşeklerin başarılı savunma oyuncusu Dede, geçtiğimiz ay Galatasaray Spor Kulübü tarafından bu yıl kez verilen Metin Oktay Fair Play Ödülü'ne layık görülmüştü. Dede, maddi ödülün bir bölümünü Eskişehir'deki huzurevlerine, bir bölümünü de Brezilya'daki hayır kurumlarına bağışlamıştı. Bu davranışıyla takdir toplayan Brezilyalı futbolcu, dün akşam da canı pahasına önüne çıkan köpeğe çarpmayarak örnek bir davranışa daha imza attı.

Dede, dün akşam Eskişehirspor- Kardemir Karabükspor maçı sonrası 34 JT 6967 plakalı otomobili ile evine giderken önüne çıkan köpeğe çarpmamak için otomobilinin direksiyonunu kırmış ve Eskişehir-Bursa karayolunun 7. kilometresinde 11 EC 905 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kazada, büyük maddi hasar meydana gelirken, başarılı savunma oyuncusu kazayı yara almadan atlatmıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirsporlu Dede Antrenmana Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement