Trabzonspor Yönetimi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Toplandı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Yönetimi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Toplandı

Trabzonspor Yönetimi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri\'nde Toplandı

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, CHP Heyeti'nin dün Bordo Mavili kulübe gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaşanan gelişmeleri daha fazla irdeleyip, konuşup, polemik yapmanın anlamsız olduğunu belirterek Trabzonspor'u futbol gündeminin...

01.11.2012 19:15

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, CHP Heyeti'nin dün Bordo Mavili kulübe gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaşanan gelişmeleri daha fazla irdeleyip, konuşup, polemik yapmanın anlamsız olduğunu belirterek Trabzonspor'u futbol gündeminin dışına taşımanın doğru olmadığını söyledi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun Trabzon kanadında yer alan yöneticileri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Yönetim Kurulu üyesi Emin Kahraman Başkan Sadri Şener ile telefonla görüşürken, toplantının ardından Genel Sekreter Hasan Yener basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Trabzonspor'da bir istifanın söz konusu olmadığını belirten Yener "Şu anda kamuoyunda sanki bir sorun varmış gibi bir izlenim var. Böyle bir şeyin olmadığını konuşmak için bir araya geldik, sohbet ettik. Böyle gündemi olan bir toplantı değildi. Trabzonspor Yönetimi bütün halinde görevine devam ediyor. İstifa söz konusu değil. Bu nereden kaynaklandı, bunu da bilemiyoruz. Şu anda herkes görevinin başında. Görevimizi sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Sadri Şener'in dünkü ziyaretle ilgili kırgınlığı konusunda ise Yener "Sadri bey, Emin bey ile görüştü. Bu süreci biliyorsunuz. Süreç içindeki siyasi partilerinin konumlarını, genel başkanlarının tavırlarını biliyorsunuz. Bunun için bu yorum zaten bugüne kadar yapıldı. Bunu daha fazla irdeleyip konuşup, polemik yapmak, Trabzonspor'u futbol gündeminin dışına taşımak doğru değil. Böyle bir şey yaşandı. Biz sahaya bakacağız. Önemli olan önümüzdeki Antalyaspor maçını kazanmak" diye konuştu.

"Asbaşkan Nevzat Şakar istifayı düşündü mü? gibi bir soruya ben cevap veremem" diyen Yener "Ama istifa etmediğini ve göreve devam ettiğini söyleyebilirim. Mutlaka zaman zaman başkanın da yönetimdeki diğer arkadaşların da tepkileri olabilir, bu doğaldır. Bu futbol kulüplerinde, siyasi partilerde, derneklerde olur. Büyütülecek tarafı yok. Başka şekilde bu konuyu değerlendirmek doğru değildir" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Yönetimi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement