Trabzonspor'un Puan Kaybına Tahammülü Yok - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Puan Kaybına Tahammülü Yok

Trabzonspor\'un Puan Kaybına Tahammülü Yok

Ligin ikinci yarısına beraberliklerle başlayan Trabzonspor, kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, 3 puanla tanışmak istiyor.

08.02.2014 11:05  Güncelleme: 12:25

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Beşiktaş ve Çaykur Rizespor beraberlikleriyle başlayan Trabzonspor, kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, 3 puanla tanışmak istiyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, hafta içinde yapılan çalışmalarda futbolcuları uyararak, artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın kendi evinde Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan Trabzonspor, mücadeleden 3 puan ile ayrılarak çıkışa geçmek istiyor. Ligin ikinci yarısına Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında 4 puan kaybederek başlayan Karadeniz ekibinde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay hafta içinde yapılan çalışmalarda oyuncularını uyardı. Akçay, artık puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirterek, kendi evlerinde oynayacakları Akhisar Belediyespor maçında bir kaza yaşamak istemediklerini ve bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.

SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ı düşündüren diğer bir konu ise sakat futbolcuların durumu. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Malouda, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Colman'ın durumu ise belirsizliğini korurken, bu oyuncunun riske edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor. Yusuf Erdoğan'ın ise cezalı olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Akçay'ın, sol kanatta Adrian'ı görevlendirmesi bekleniyor. Çaykur Rizespor maçında oyuna sonradan dahil olan ve istekli görüntüsüyle dikkat çeken Özer Hurmacı'nın, Akçay'ın gözüne girdiği ve Akhisar Belediyespor maçında sakat futbolcular nedeniyle ilk 11'de sahaya çıkma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Ayrıca yeni transfer Bourceanu'nun da, Akhisar Belediyespor maçında Colman'ın durumuna göre forma giyebileceği ifade edildi. Fiziksel olarak açığı bulunmayan Alexandru Bourceanu, yapılan taktik antrenmanda da Akçay tarafından as kadroda kullanıldı.

TRABZONSPOR İLE AKHİSAR BELEDİYESPOR 4. KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibiyle 4. kez karşı karşıya geliyor. İki takım arasında oynanan 3 maçta konuk ekibin üstünlüğü bulunuyor. Taraftarı önünde oynayacağı bu maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapan Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor ile daha önce oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet elde etti. Bordo-mavili takım attığı 3 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gördü. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor deplasmanda 3-0 kaybetmişti.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, "Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir Keleş, Zokora, Colman (Bourceanu), Adrian, Olcan, Özer ve Emre" ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Puan Kaybına Tahammülü Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement