Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Çalışıyoruz - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Çalışıyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Çalışıyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalıştıklarını söyledi.

16.11.2011 11:27

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalıştıklarını söyledi.

Şenol Güneş, kulübün aylık dergisindeki yazısında takımının gerek Süper Lig'de gerekse de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde mücadele vermeye devam ettiğini hatırlatırken şöyle konuştu:

"YOĞUN MAÇ TEMPOSU SIKINTI YARATIYOR"

"Milli maçları da eklerseniz, elbette yoğun maç temposu oyuncularımız açısından bir sıkıntı yaratmaktadır. Ama tüm bunları mazeret olarak sunmuyoruz. Futbolcularımız ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Taraftarlarımız da son maçlarda takımımıza yeniden büyük destek vermeye başladılar. Hem tribünleri dolduruyor, hem de takımı coşkuyla destekliyorlar. Taraftarın bu duruşu takımda da coşkuyu artırıyor. Eğer taraftarlarımız bu şekilde olur, oyun içinde zaman zaman bocalayan futbolcularımıza destek verirseler, takımın daha başarılı olacağını düşünüyorum."

"EL ELE VERİRSEK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATARIZ"

Kulübün daha sağlam temellere oturtulması için herkesin çalıştığını da belirten Şenol Güneş, yazısını şöyle tamamladı:

"Bizim hayallerimiz var. Bu hayalleri gerçeğe dönüştürebilmenin mücadelesi içerisindeyiz. Yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftar ve medya başta olmak üzere camiamızın içindeki tüm unsurlar elele verdiğinde çok daha büyük başarılara imza atabiliriz. Bu ortamı parçalamak isteyenlere izin vermemeliyiz. Kulüpte herkes takımımızın başarısı ve Trabzonspor'un daha sağlam temellere oturması adına elinden gelen azami çabayı göstermektedir. Kararlar yönetimimiz tarafından alınmakta, bizim tarafımızdan uygulanmaktadır. Doğru olan da budur."

AKYAZI PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Öte yandan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Akyazı'da yapılacak stadyum projesi için çalışmalar sürüyor. Trabzon Akyazı Spor Tesisleri projesini hazırlayan TOKİ iştirakçisi İnşaat Proje Yönetimi Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüseyin Karaca, Proje Müdürü Yüksek Mimar Bora Saykut, Emay Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hamdi Aydın Trabzon'da projenin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundu.

Heyet, daha sonra Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek, yönetim kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın ve yetkililerle projenin içeriği ve kriterlere uygunluğu konusunu değerlendirdi. Yapılan bilgilendirme sonrası kulüp yetkillileri, stadyum ve diğer tesislerle ilgili olarak önerilerini sundu. Heyet, yapılan görüşmelerin ardından Almanya'ya gideceklerini ve aldıkları öneriler doğrultusunda hazırlanan projede gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra tekrar Trabzon'a dönerek nihai kararı vereceklerini bildirdi.

YES(TM/AÖ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş: Hayalleri Gerçeğe Dönüştürmeye Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement