Trabzonspor Manisaspor Maçı Ne Zaman? Trabzonspor Manisaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Manisaspor Maçı Ne Zaman? Trabzonspor Manisaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor Manisaspor Maçı Ne Zaman? Trabzonspor Manisaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'ndaki rakibi Manisaspor. Trabzonspor-Manisaspor maçı ne zaman? Trabzonspor-Manisaspor maçı saat kaçta?

25.12.2014 14:30

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda bu akşam 20.30'da Manisaspor'la karşılaşacak. Trabzonspor-Manisaspor maçını 20.30'dan itibaren Eurosport.com Türkiye aracılığıyla izleyebilirsiniz. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü haftasında bugün sahasında Manisaspor'u konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Deniz Ateş Bitnel'in yöneteceği karşılaşma 20.30'da başlayacak.

Trabzonspor-Manisaspor maçı öncesi bilgiler

Trabzonspor, kupada ilk galibiyetini arıyor

Grupta ilk maçında Keçiörengücü deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen, sahasında da Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalarak 3. sırada yer alan Karadeniz ekibi, grupta 3 puanla ikinci sırada yer alan Manisaspor'u yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımın Manisaspor karşısına İbrahim Demir, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Medjani, İshak Doğan, Salih Dursun, Özer Hurmacı, Fatih Atik, Sefa Yılmaz, Waris ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kalede İbrahim Demir

Bursaspor ile oynanan lig maçı sonrası eleştirilen ve belinden de hafif sakatlığı bulunan Fatih Öztürk'ün yerine kaleci İbrahim Demir'in görev alması bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü karşısında forma giyen İbrahim Demir, görev alması halinde ikinci kez bordo-mavili takımın kalesini korumuş olacak.

Trabzonspor'da 9 futbolcu sakat

Trabzonspor Kulübü Genel Menajeri Serhat Altıncı, takımda 9 futbolcunun çeşitli sakatlıklarının bulunduğunu bildirdi.

Altıncı, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, takımın son 29 gün içinde 9 maç oynadığını belirtti.

Manisaspor maçıyla takip eden 12 gün içinde 4 maç daha oynayacaklarını vurgulayan Altıncı, "Bu yoğun tempo içerisinde 9 futbolcumuzun çeşitli sakatlıkları var. Sağlık ekibimizin verdiği bilgiye göre Onur ve Deniz’in sakatlıkları uzun süreli. Çeşitli ağrıları bulunan Fatih Öztürk, Yatabare, Yusuf, Papadopoulos, Belkalem, Constant ve Serdar’ın önümüzdeki maça yetişeceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Altıncı, kupada oynanacak Manisaspor maçlarıyla ligdeki Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarını kazanarak devre arasına moralli girmek istediklerini de kaydetti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Manisaspor Maçı Ne Zaman? Trabzonspor Manisaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement