Trabzonspor'dan Transfer Şov - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Transfer Şov

Trabzonspor\'dan Transfer Şov

Trabzonspor, 2014 Dünya Kupası'nda Cezayir Milli takım forması giyen ismin transferini resmen duyurdu.

31.07.2014 16:32

Trabzonspor kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Essaid Belkalem'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Belkalem takımımızın Avusturya kampına katıldı" denildi.

Dünya Kupası'nda Rusya ve Almanya maçlarında ilk 11'de sahaya çıkan 25 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda İngiltere Championship ligi ekibi Watford'da sadece 10 maçta forma giymişti.

Watford, geçen yaz Granada'dan kiralık olarak transfer ettiği defans oyuncusunun bonservisini Haziran ayında almış ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

BİR TRANSFER DAHA

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Milli futbolcu İshak Doğan'ın Trabzonspor'a transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Yolbulan, para ve 2 futbolcu karşılığında 24 yaşındaki futbolcuyu Trabzonspor'a vereceklerini söyledi.

Transferin gelecek iki futbolcunun belirlenmesinin ardından kesinlik kazanacağını belirten Yolbulan, "Gelecek futbolculardan birisi belli. Diğeri için pazarlıklar devam ediyor. O futbolcuyla anlaşamazsak Trabzonspor ile anlaşmanın şartları değişir. Anlaşırsak problem yok. Doğan'ın Trabzonspor?a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır ama kesinleşmiş bir durum yok" diye konuştu.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İshak Doğan'ın transferi için Karabükspor'a 2.5 Milyon Euro ile iki oyuncu verilecek ve genç oyuncu ile de 5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Transfer Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement