Trabzonspor'dan Cska Provası - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Cska Provası

Trabzonspor\'dan Cska Provası

Spor Toto Süper Lig'de 6.hafta, Trabzonspor'un Ankaragücü'nün ağırlayacağı müsabakayla başlayacak.

14.10.2011 16:15

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta, Trabzonspor'un Ankaragücü'nün ağırlayacağı müsabakayla başlayacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak.

Avni Aker Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Lig Tv ekranlarından naklen izlyeyebilir, aynı zamanda SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ'nden an be an takip edebilirsiniz.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

TrabzonSPOR

Tolga

Celustka

Giray

Mustafa

Cech

Colman

Zokora

Volkan

Alanzinho

Adrian

Burak

AnkaraGÜCÜ

Özden

Uğur

Aydın

Ediz

Güven

Kaan

Turgut

Rajnoch

Hürriyet

Özgür

Tonia

SAAT: 20: 00

STAT: Avni Aker

HAKEM: Tolga Özkalfa

YAYIN: Lig Tv - Sporx Canlı Anlatım

AnkaraGÜCÜ İLE 67. RANDEVU

Trabzonspor ile Ankaragücü yapacakları maç ile birlikte ligde 67. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 66 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 34-16 üstünlüğü bulunuyor. 16 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Trabzonspor söz konusu maçlarda 101 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 60 gol gördü. İki takım arasında Trabzon'da yapılan 33 maçta ise bordo - mavililer, 22 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

HALİL DE YOK!

Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynayacağı maç öncesi tecrübeli futbolcu Halil Altıntop, eşi doğum yapacağı için Almanya'ya gitti.

Teknik direktör Şenol Güneş'in özel izin verdiği Halil Altıntop'un Ankaragücü maçında forma giymesi beklenmiyor. Halil Altıntop'un eşinin beklenenden önce sağlıklı doğum yapması durumunda ancak Trabzon'a gelebileceği belirtildi.

Öte yandan sakatlıkları devam eden futbolculardan Henrique, Vittek, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur bu maçta forma giyemeyecek.

AnkaraGÜCÜ'NDE SAKATLAR CAN SIKIYOR!

Spor Toto Süper Lig'de sezona maddi sıkıntılarla giren ve geride kalan 5 haftada henüz galibiyetle tanışamayan Başkent temsilcisinde sakat isimler teknik direktör Ziya Doğan'ı düşündürüyor. Sarı-lacivertlilerde, sakatlıkları bulunan Mehmet Çoğum, Muhammed Türkmen, Ümit Kurt ve Murat Duruer, maç kadrosuna alınmadı. Son idmanda adelesinden sorun yaşayan Serdar Özkan da bu 90 dakikada görev alamayacak.

HÜSEYİN AVNİ AKER MAÇA HAZIR

Lig ve Avrupa kupası maçlarında zemindeki olumsuzluklar nedeniyle öne çıkan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yeni zemini yerleştirildi. Yönetim kurulunun yaptığı girişimler sonucu Support in Sport (SIS) firması tarafından Hüseyin Avni Aker Stadı'nın eski çimleri 1 günde söküldü ve Hollanda'dan tırlarla rulo halinde getirilen yeni çimler 2 günde zemine serildi. Böylelikle 3 günde zemini değiştirilen Hüseyin Avni Aker Stadı maç oynamaya hazır hale getirildi. MKE Ankaragücü müsabakasına ev sahipliği yapacak olan sahanın yeni zeminin fotoğrafları Şampiyonlar Ligi maçları için UEFA'ya da gönderildi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Cska Provası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement