Trabzonspor'da Volkan Şen, Kulübe İhtar Çekti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Volkan Şen, Kulübe İhtar Çekti

Trabzonspor\'da Volkan Şen, Kulübe İhtar Çekti

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in alacakları için avukatı aracılığıyla kulübe ihtar çektiği öğrenildi.

10.10.2013 12:28  Güncelleme: 12:35

Spor Toto Süper Lig'n 2.haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta taraftarın gösterdiği tepki sonrasında Volkan Şen, gözyaşları içerisinde sahayı terk etmek zorunda kalmıştı. Daha sonra kadro dışı bırakılan Volkan Şen'in alacaklarıiçin avukatı aracılığıyla bordo-mavilili kulübe ihtar çektiği öğrenildi.

KULÜBE İHTAR ÇEKTİ

Daha önce Kiki Musampa ve eski yönetim kurulu üyesi Temel Soyyiğit'in alacakları konusunda problem yaşayan bordo-mavili kulübe, bu kez kadro dışı bırakılan oyuncusu Volkan Şen tarafından yaklaşık 120 bin avroluk alacağının 15 gün içerisinde ödenmesi için ihtar çekildi.

"VOLKAN ŞEN, BİZE YARDIMCI OLMAMA KARARI ALDI"

Kulüp başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, 15 gün beklemeden Volkan Şen'in parasını ödeyeceklerini belirterek, "Herhangi bir problem yok. Alacağına karşı ihtar çekti, parasını ödüyoruz. Anladığım kadarıyla kendisi bu konuda yardımcı olmamakararı aldı. Biz de o karara saygı duyuyoruz. Futbolda kadro dışı kalabilirsiniz, yıldız da olabilirsiniz. Futbolun içinde böyle bir şey var. Bugün böyle yarın böyle, futbolun doğası bu. Burada alınganlık gösterip kurumsal yapılara zarar vermek futbolculuk anlayışına yakışmaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

LAZIO BERABERLİĞİNE GALİBİYET PRİMİ

Üstünsalih, Trabzonspor Kulübü'nünUEFA Avrupa Ligi'nde sahasında 3-3 berabere kaldığı Lazio maçı için oyunculara galibiyet primi dağıttığını dile getirdi.

Geçmiş dönem primlerinin tamamını dağıttıklarınıdağıtmaya da devam ettiklerini vurgulayan Üstünsalih, "Lazio maçı beraberliğine da galibiyet pirimi verdik" dedi.


Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Volkan Şen, Kulübe İhtar Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement