Trabzonspor'da Hedef 9. Kupa - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Hedef 9. Kupa

Trabzonspor\'da Hedef 9. Kupa

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, hedeflerini anlattı.

25.02.2013 15:08  Güncelleme: 15:20

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, hedeflerinin 9. kez Türkiye Kupası'nı müzelerine getirmek olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 23. haftasında deplasmanda oynanan Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Yılmaz Büyükaydın, Mersin İdmanyurdu maçıyla başlayan galibiyet serisi yakalayacaklarına inandığını belirterek, "Oyuncularımız kazanmaz için bütün güçlerini saha da sergilediler. İyi futbol oynamaktansa bizim için 3 puan çok önemliydi. Takımın biraz olsun morali yerine geldi ve kazandıkça daha iyi oynayan, iyi oynandıkça da kazanan bir takım olma özelliğini elde edeceğiz" dedi.

Trabzonspor'un iyi bir kadroya ve iyi bir teknik adama sahip olduğunu vurgulayan Büyükaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyet takımın moralini biraz olsun düzeltti ve oyuncular biraz olsun rahatladılar. Biz elimizdeki oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz. Onlara inanıyoruz ve tüm camianın da inanarak destek vermesini bekliyoruz. Biz onlara güveniyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Medical Park Antalyaspor karşılaşmasını kazanarak kupada hedefe doğru ilerlemek amacında olduklarını belirten Büyükaydın sözlerini şöyle tamamladı:

"Puan sıralamasındaki yerimize bakmadan kazanmak için mücadele edeceğiz ve lider olarak grubu tamamlamak istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupasını müzemize getirmek istiyoruz. Avrupa Kupaları'na katılmak için de kupa önemli. Kupayı kazanarak gelecek yıl da Avrupa'da olmayı hedefliyoruz." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Hedef 9. Kupa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement