Trabzonspor'da Operasyon Sürüyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Operasyon Sürüyor

Trabzonspor\'da Operasyon Sürüyor

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in ardından 4 isimle daha yollar ayrıldı.

10.11.2014 23:56  Güncelleme: 10:01

Trabzonspor'da sözleşmesi bu akşam feshedilen Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile görev yapan teknik heyetle de yollar ayrıldı.

YARDIMCILAR DA GÖNDERİLDİ

Teknik Direktör Ersun Yanal ile prensipte anlaşılmasının ardından, Halilhodzic'in yardımcı antrenörleri, kondisyoner Turgay Karslı, kulüp idari menajeri Serkan Ünver ve kulüp kurumsal iletişim müdürü Gökhan Dinç'in sözleşmeleri karşılıklı fesih edildi.

HAMİ'NİN DE SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Ligde geçen sezon sonunda Mustafa Akçay'ın istifasının ardından teknik sorumluluk görevine getirilen ancak yeni sezonda göreve devam etmemesine karşın sözleşmesi süren Hami Mandıralı'nın da sözleşmesinin feshedildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Operasyon Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • operasyonmu: trabzona gelen yabancısı olsun türkü olsun bir an evvel trabzondan kaçabilmek için uğraşıyor. . ilk fırsatı bulan kaçıyor. . hele yabancılar her yolu deniyor. . helal olsun vahide aldığı o paralar. . resmen adam trabzonla dalga geçti aylardır. . adam paramı verin gönderin diye yapmadığını bırakmadı trabzonlularda gönderdik diye kendilerini avutuyorlar. . sonrada bu tam temel işi deyince bozuluyorlar. . yazık olan ülkemin paralarına oluyor. . trabzon başkanı cebinden ödesin bu paraları. . 15 2 Yanıtla
  • giresun: hamiye yazık oldu. başkan bunu ersun yanal başarısız oldugunda anlayacak. sen kendi evladının arkasında durma ama aynısını kendin için iste ve bu düzen dogrultusunda hak ara hikayeden. 8 0 Yanıtla

Advertisement