Trabzonspor'da Colman ve Mustafa Yumlu Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Colman ve Mustafa Yumlu Basın Toplantısı Düzenledi

Trabzonspor\'da Colman ve Mustafa Yumlu Basın Toplantısı Düzenledi

Spor Toto Süper Ligi'nin 26.haftasında Trabznospor'un deplasmanda 3-2 yenildiği Bursaspor maçının ardından 'tokat olayı' ile gündeme gelen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile Mustafa Yumlu, birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

18.03.2013 19:53

Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında Trabznospor'un deplasmanda 3-2 yenildiği Bursaspor maçının ardından 'tokat olayı' ile gündeme gelen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile Mustafa Yumlu, birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde ilk açıklamayı yapan Gustavo Colman, maçtan sonra yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum ortaya çıktığını belirterek, "Ben buna sorun demiyorum ama ne yazık ki ortada bir sorun olmasa da bunu soruna dönüştürmek isteyenler var. Ben 5 senedir bu takımın oyuncusuyum. Buradaki bütün takım arkadaşlarımla gayet iyi ilişkilerim var. Hele ki Mustafa bunların içerisinde çok özel bir yere sahip. Mustafa'yı ben kardeşim gibi görüyorum. Mustafa ile olan ilişkimizin samimiyetine dayanarak zaten bunu söylüyorum. Burada bir sorun yok. Ama gördüm ki sorun çıkarılması için bazıları ellerinden geleni yaptılar" dedi.

"BATALLA ÖZRÜMÜ KABUL ETMEDİ"

Maçta vatandaşı Batalla ile arasında geçen olayı anlatan Colman, "Maç içerisinde ben ona bir pozisyonda sert bir hareket yaptım, hatta tekme attım neredeyse. Ondan sonra da özür dilemek istedim. Özrümü maç içerisinde kabul etmedi. Maç bitiminde de hemen yanına gidip onunla konuşarak özür dilemek ve konuyu kapatmak istedim. Sanırım benim ona gidiş şeklim, benim ona yaklaşma şeklimden dolayı Mustafa, Batalla ile kavga edeceğimizi düşündü. Mustafa tamamen iyi niyetli oraya bizi ayırma düşüncesiyle geldi. Ben de orada Batalla ile aramızda olanlardan ve maçı kaybetmemizden ötürü sert, kötü bir tepki gösterdim. Mustafa ve Batalla ile sorunum yok. Mustafa'yı kardeş gibi görüyorum ve çok iyi anlaşıyorum" şeklinde konuştu.

"BEN BİR TÜRK GİBİYİM"

Colman, Trabzonspor'da 5 yıldır forma giydiğini belirterek, "Buranın önemli bir parçasıyım. Ben, bir Türk gibiyim. Buradaki gündelik sosyal yaşantı olarak kendimi böyle hissediyorum Takım içinde önemli bir role sahip olduğumu biliyorum. İşler benim ve takımım için de iyi gitmiyor. Hal böyle olunca bir ufak sorun, çok büyük bir sorun haline gelebiliyor. Bu son olay da bunun bir örneği. O yüzden bunu anlaşılabilir buluyorum. Çünkü kabul edilmesi güç bir durumun içerisindeyiz. Kendimi de bunun içine katarak söylüyorum. Ama söylediğim gibi bu takım bulunduğu yerden çıkarmaları gereken biri varsa bunlar bizleriz. Elimizi taşın altına koyarak bu sorunu üstlenmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

COLMAN'A PAPA SORUSU

Colman, bir gazetecinin 'Yeni Papa Francis Arjantinli. Ne hissediyorsun bu konuda' şeklindeki sorusu üzerine de, "Biz Arjantinliler olarak çok mutluyuz tabi ki. Çünkü bir krallık kurduk. Dünyanın en iyi futbolcusu Maradona'ydı, şimdi Messi. Yeni Papa da Arjantinli. Daha bir şey istemiyoruz zaten" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA YUMLU: "BU KONU BENİM İÇİN BURSA'DA KAPANMIŞTIR"

Mustafa ise Colman ile arasındaki olaya ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı, "Benim için zaten Bursa soyunma odasında bu konu kapanmıştır. Çünkü Colman, orada benden özür diledi ve ben bu konuyu orada kapattım. Artık bu konuyu düşünecek zamanımız yok. Öncelikle bu düştüğümüz durumdan takımı nasıl kurtarırız onu düşünüyoruz. Takım olarak ona odaklandık. Şu anda milli maç arası var. Bu arayı iyi değerlendirip 8 maçı nasıl kazanırız onu düşünüyoruz. Colman, benim çok sevdiğim arkadaşım. Aramızda sorun, problem olmaz. Bir anlık maçın mağlubiyetinden olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Colman ve Mustafa Yumlu Basın Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement