Trabzonspor'da Burak, Engin ve Giray Kontrole Gitti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Burak, Engin ve Giray Kontrole Gitti

Trabzonspor\'da Burak, Engin ve Giray Kontrole Gitti

Trabzonspor'da sol ayak bileğinde ağrı bulunan Giray Kaçar, sağ dizinde ezilme meydana gelen Burak Yılmaz ile kasıklarındaki ağrısı geçmeyen Engin Baytar, kulüp doktoru Hakan Ayaz nezaretinde, bu sabah saatlerinde Almanya'nın Hannover şehrine giderek burada bir klinikte sağlık kontrolünden geçti.

16.07.2011 14:15

Trabzonspor'da sol ayak bileğinde ağrı bulunan Giray Kaçar, sağ dizinde ezilme meydana gelen Burak Yılmaz ile kasıklarındaki ağrısı geçmeyen Engin Baytar, kulüp doktoru Hakan Ayaz nezaretinde, bu sabah saatlerinde Almanya'nın Hannover şehrine giderek burada bir klinikte sağlık kontrolünden geçti. Futbolcuların sakatlık durumlarıyla ilgili kesin açıklamanın kulüp sitesinden yapılması bekleniyor.

ANTRENMANDA EREN ALBAYRAK SAKATLANDI

Trabzonspor, sezon hazırlıklarını Hollanda'ın Tegelen Kasabası'nda sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda bordo mavili futbolcular yarı sahada çift kale maç yaptı. Oldukça neşeli geçen antrenmanda Eren Albayrak, ayak bileğine aldığı darbeyle sakatlanınca antrenmanı tamamlayamadı. Antrenman sonrasında ise bordo mavili taraftarlar hep birlikte futbolcu ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

Karaman VE KURAL, BENFİCA'YI İZLEYECEK

Trabzonspor yardımcı antrenörleri Ünal Karaman ve Turgut Kural, Teknik direktör Şenol Güneş'in isteğiyle Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda karşılaşacakları rakipleri Benfica'yı mercek altına alacak. İlk olarak Benfica'nın yarın Anderlect ile oynayacağı hazırlık maçını izleyecek olan Karaman ve Kural ikilisi daha sonra, Portekiz temsilcisinin Çarşamba günü sezon açılış maçında Fransa'nın Toulouse takımıyla oynayacağı maçı mercek altına alacak.

YES

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Burak, Engin ve Giray Kontrole Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement