Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Ardından Metin Kaya da Başkanlığa Aday Oldu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Ardından Metin Kaya da Başkanlığa Aday Oldu

Trabzonspor\'da Ahmet Ağaoğlu\'nun Ardından Metin Kaya da Başkanlığa Aday Oldu

Trabzonspor'da Olağanüstü Genel Kurul'a doğru gidilirken, Ahmet Ağaoğlu'ndan sonra Metin Kaya da başkanlığa adaylığını koydu.

04.04.2018 17:04  Güncelleme: 17:05

Trabzonspor'da hafta sonu gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi Metin Kaya, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kaya, beraberindekilerle Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor Kulübü Başkanlığı'na aday olduğunu belirtti.

Trabzonspor'da <a class='keyword-sd' href='/ahmet-agaoglu/' title='Ahmet Ağaoğlu'>Ahmet Ağaoğlu</a>'nun Ardından Metin Kaya da Başkanlığa Aday Oldu

FANATİK BİR TRABZONSPORLU

Fanatik bir Trabzonsporlu olduğunu dile getiren Kaya, bordo-mavili kulübün dirilişi için aday olduğunu aktararak, "Trabzonspor ismi o kadar büyük ki bu tüm sorunların üzerinden gelebileceğine inanıyoruz. Allah nasip ederse, var gücümüzle çalışıp bu camianın yüzünü ak çıkaracak, ne gerekiyorsa yapacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kaya, "Trabzonspor'umuzu profesyonelce yerinde yöneteceğiz, gerektiğinde tüm yönetimimizle tesislerde yatıp kalkacağız. Bu bizim Trabzon'a, camiamıza, büyük Trabzonspor taraftarına sözümüz ve taahhüdümüzdür." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Ardından Metin Kaya da Başkanlığa Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • hakan: kulübün bu kadar borcu var. nasıl aday oluyorlar anlamak mümkün değil... bir şirkete ortak olmak isteseniz, finansal durumuna bakar ona göre karar verirsiniz. futbol işi demekki farklı 1 0 Yanıtla
  • Güray Yağcı: bu abi yi tanıyorum Pendik Ts culup sahibi aday olmasında ne sakınca var anlayanlar ne iş yaptı her Ts sevdalısı başkan vs görevde bulanmak ister sonuçta oda Trabzonspor için birşeyler yapmak için uğraşacak hayırlısı olur inşallah yıllardır çok şeyler kaybettik 0 0 Yanıtla
  • zan: SEN GİT EKMEĞİNİ KOVALA :D 0 0 Yanıtla

Advertisement