Trabzonspor, Cardozo ve İshak Doğan'ı KAP'a Bildirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Cardozo ve İshak Doğan'ı KAP'a Bildirdi

Trabzonspor, Cardozo ve İshak Doğan\'ı KAP\'a Bildirdi

Trabzonspor, Benfica'dan Oscar Cardozo ve Karabükspor'dan İshak Doğan'ın transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

02.08.2014 12:52  Güncelleme: 13:05

Bordo-Mavili ekip, Benfica'dan Oscar Cardozo ve Karabükspor'dan İshak Doğan'ın transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

FENER İSTEMİŞTİ TRABZON KAPTI

Trabzonspor, Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Cardozo, geçtiğimiz sezonun başında hem Fenerbahçe, hem de Trabzonspor için gündeme gelmiş, fakat Benfica'da kalmıştı.

İSHAK DOĞAN DA BİTTİ

Ayrıca Bordo-mavili kulüp, Karabüksporlu İshak Doğan ve bonservisi elinde olan Fatih Atik'le de görüşmelere başlandığını açıkladı.

İŞTE TRABZONSPOR'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü tarafından, KAP'a yapılan açıklamada, Benfica ile Oscar Rene Cardozo'nun transferi konusunda görüşmelere başlandığı belirtildi. Açıklamada, İshak Doğan'ın Trabzonspor'a transferi konusunda Kardemir Karabükspor ve futbolcu ile serbest statüdeki profesyonel futbolcu Fatih Atik'in transferi konusunda ise Atik ile görüşmelere başlandığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Cardozo ve İshak Doğan'ı KAP'a Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MURAT: BORSAYA BİLDİRMEK AYRI. TRABZONA GELİP İMZA ATMAK AYRI ŞEYLER. DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMAYIN. BİZ BÖYLE HABERLER ÇOOOOK GÖRDÜK. 9 19 Yanıtla
    kemal: sen fenerlıysen dogrudur gormus olabılırsın 0 0
  • RAMAZAN YILDIZ: Bu güzel adım oldu sırada mitroğlu var onuda alıın bir orta saha ve bir defans da aldımmı yönetim tamam bu iş deriz 22 6 Yanıtla
    BABA: SEZON SONU 10. OLURSUNUZ 0 0
  • ANTEPLİ: Bu İshak Doğan da bi ışık var da ben mi göremiyorum arkadaş, herkes bu adamın peşinde. Vasat bir Anadolu takımı oyuncusu. Çok tuhaf. 4 12 Yanıtla

Advertisement