Trabzonspor'a Ceza Aldıran Kulüp: Bize Ödeme Perşembe Günü Ulaştı, FIFA'ya Gideceğiz - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a Ceza Aldıran Kulüp: Bize Ödeme Perşembe Günü Ulaştı, FIFA'ya Gideceğiz

Trabzonspor'a transfer cezası gelmesine neden olan Trencin kulübünün başkanı "Ödemeyi perşembe günü yaptılar. Bunu FIFA ile paylaşacağız. Elimizden bir şey gelir mi bilemiyorum" dedi.

10.03.2018 02:35  Güncelleme: 09:42

Trabzonspor'a transfer yasağı gelmesine neden olan Matus Bero transferine dair detaylar ortaya çıktı.

Bordo-mavililer, 2016'da kadrosuna kattığı 22 yaşındaki futbolcunun son taksidini, eski kulübü Trencin'e ödemediği için FIFA tarafından cezalandırılmıştı.

"NORMALDE GEÇEN SENE BİTMESİ GEREKİYORDU"

Trencin Kulübü Başkanı Robert Rybnicek, Milliyet'e verdiği röportajda sürece dair ayrıntıları paylaştı, yaşananlara açıklık getirdi. Rybnicek "Sözleşmeye göre normalde Trabzonspor'un bu transfere dair ödemeleri geçen yıl bitmiş olması gerekiyordu. Ödemelerde yaşanan aksamaların ardından FIFA'ya başvurduk ve bunun üzerine onlar da belli bir ödeme takvimi oluşturdular" dedi.

ÖDEME BİZE PERŞEMBE GÜNÜ ULAŞTI

Rybnicek, "Trabzonspor'un bu takvime göre ödemeleri tamamlaması için bir taksidi kalmıştı. Şimdi tam tarihi hatırlamıyorum ama 2-3 hafta önce bunu yatırmış olması gerekiyordu. Oysa 250 bin euro bize perşembe günü ulaştı. An itibariyle bize borçları kalmadı ancak belirlenen ödeme takvimi aksadığı için sanırım bunlar yaşandı" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'A YARDIMCI OLACAĞIZ"

"Bizi asıl şaşırtan Trabzon'un daha yüksek meblağlardaki önceki taksitleri ödemiş olmasına rağmen, sadece 250 bin euro olan bu son taksidi geciktirmesi oldu" diyerek şaşkınlığını dile getiren Trencin Başkanı, Trabzonspor'a yardımcı olup olmayacakları sorumuza şu yanıtı verdi:

"Trabzonspor'un başına gelenlere üzüldük. Matus Bero transferiyle ilgili tüm ödemeleri yaptıklarına dair bilgiyi FIFA ile paylaşacağız. Konuyla ilgili kendilerine yardımcı olmak isteriz ancak bunun dışında elimizden bir şey gelir mi bilmiyorum çünkü sonuçta FIFA'nın başlattığı bir süreç var."

Trabzonspor\'a Ceza Aldıran Kulüp: Bize Ödeme Perşembe Günü Ulaştı, FIFA\'ya Gideceğiz
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzonspor'a Ceza Aldıran Kulüp: Bize Ödeme Perşembe Günü Ulaştı, FIFA'ya Gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MURO: SEN 250 BİN YUROYU TRABZONLU GENÇLERE VERSENDE OYNASALAR ADAM GİBİ GÖNÜLDEN KOŞUP MÜCADELE ETSELER GEÇMİŞTEKİ GİBİ NEOLURDU ARKADAŞ. BUNU NEZAMAN YAPACAKSINIZ. TRABZONUN ALT LİGLERDE BİRSÜRÜ KULÜBÜ VAR BURALARDA BU GEÇLER BOŞUNAMI OYNUYOR. TRABZONUN PARASINI YOK TRENCİNMİŞ YO AVRUPAYMI YOK GÜNEY AMERİKAYMIŞ. İLLAKİ GAVRUN HAVUCUNU YALAMAK ZORUNDAMISINIZ. PARANIZLA GİDİP AKCAABAT GÖFTESİ YESENİZ DAHA İYİ DEGİLMİ. TRABZON TARAFTARI VERDİGİNİZ PARALARIN HESABINI NEDEN SORMUYORSUNUZ. SADECE ANTRENÖR 4 0 Yanıtla
  • Ağır ol : FİFA ciddi bir kurumdur ne yaptığını biklir ,paranın üstüne yatamadı çapulcu eşkiyalar..:) 2 0 Yanıtla
  • lato651: umarım trabzonspor diye bir takım kalmaz ve umarım bu vesile ile türk futbolu bu pisliklerden kurtulur 0 1 Yanıtla
  • Arda cimbomlu: Yardımcı olma trabzonspor hak etti boşver 0 0 Yanıtla

Advertisement