Trabzon'dan Arka Arkaya Bombalar - Son Dakika
Spor

Trabzon'dan Arka Arkaya Bombalar

Trabzonspor, transferde bombaları arka arkaya patlattı.

05.08.2014 13:47

Bordo mavili ekip, savunma hattını teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Cezayir Milli Takımı'ndan öğrencisi Belkalem ile güçlendirdi. Bordo mavili ekip Belkalem'in yanı sıra üç oyuncu ile daha görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor kulübü tarafından KAP'a yapılan transfer açıklamasında "Watford FC kulübünün profesyonel futbolcusu Essaid Belkalem'in, satın alma opsiyonlu olarak bir yıl süre ile kiralanması hususunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Watford FC'ye kiralama bedeli olarak 450 bin avro ödenecektir. Essaid Belkalem ile yapılan bir yıllık anlaşmaya göre oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 700 bin avro garanti ücret ödenecektir." ifadelerine yer verildi.

BOMBALAR ARKA ARKAYA

Trabzonspor, Belkalem'in yanı sıra üç oyuncu ile daha görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Bu isimler Milan forması giyen Kevin Constant, Antalyaspor forması giyen Musa Nizam ve bonservisi elinde bulunan Carl Medjani.

29 yaşındaki Medjani de Belkalem gibi Halilhodzic'in Cezayir Milli Takımı'ndan öğrencisi ve savunmanın göbeğinde görev yapıyor. 2012 yılından beri Milan forması giyen Kevin Constant ise 27 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Gineli oyuncu geçtiğimiz sezon 26 maçta Milan forması giydi. 23 yaşındaki Musa Nizam ise orta sahada görev yapıyor. Genç oyuncu 8 maçta A Milli Takım foması giydi.

Trabzon\'dan Arka Arkaya Bombalar
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trabzon'dan Arka Arkaya Bombalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement