Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay: Ben Bu Eşleşmeden Memnunum - Son Dakika
Spor

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay: Ben Bu Eşleşmeden Memnunum

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay: Ben Bu Eşleşmeden Memnunum

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Fransız St. Etienne ile eşleşen Karabükspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas, çekilen kura dan memnun olduğunu söyledi.

08.08.2014 17:54  Güncelleme: 18:12

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Fransız St. Etienne ile eşleşen Karabükspor'da teknik direktör Toluna Kafkas, çekilen kuradan memnun olduğunu söyledi.

Kuranın ardından Ntvspor'a açıklamalarda bulunan Kafkas, "Bizim açımızdan çok değerlendirek bir durum yok. Terbüzesiz olmamız dezavantaj. Gruplara kalmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

St. Etienne eşleşmesinden memnun olduğunu söyleyen Kafkas, "Daha güçlü takımlar vardı. Ben bu kuradan memnunum. St Etienne olabilecek en iyi kuraydı. Takıma katılacak oyuncularımız var. Avrupa Ligi'ne katılmayı hak etmemiştik. Geçen sene oyun açısında ligi 4. bitirebilirdik ama 7. bitirdik." diye konuştu.

Tur için iddialı olduklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Biz UEFA Avrupa ligi için çok çalıştık. Bizim için en önemli şey, gruplara kalmak. Rosenborg maçlarında yetiştiremediğimiz oyuncular vardı. Musa, Aykut ve Turgay gibi oyuncularımız oynayamadı." dedi.

Kafkas son olarak çektikleri kurada iddialı olduklarını söyleyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay: Ben Bu Eşleşmeden Memnunum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement